Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mellérzékenység nélkül is...

Mellérzékenység nélkül is lehetek terhes? Valaki hasonló tünetekkel tesztelt már pozitivat?

Figyelt kérdés
6 hónappal ezelőtt a nemvárt előtt majd leszakadtak a melleim ugy fájtak megjön érzésem is volt, állandóan álmos voltam és teszteltem egy pozitivat.Sajnos 11 hetesen elvetéltem. azóta ujra próbálkozunk,most 4-5 napom van a nem vártig de a mellem egyáltalán nem érzékeny,megjön érzésem már napok óta van, állandóan álmos vagyok,és néha napközben szédülök. Tudom hogy minden terhesség más ezért kérdezem hogy igy is van esély hogy terhes lehetek? Hiányolom a mellérzékenységet
2008. dec. 22. 08:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia,

Nekem a nemvárt után egy héttel jött minden "probléma" amit a terhesség produkálhat. És már tudtuk, hogy jön a babóca.

Szóval nem kötelező mell-feszülni még most, majd fog.

Szurkolok.

2008. dec. 22. 10:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ egyenlőre biztató:-)

Várok még tapasztalatokat ha van valaki.

Előre is köszi.

2008. dec. 22. 11:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia Persze! Nekem semmi hányinger, szédülés talán 1*, és nekem is úgy jött meg, hogy elötte napkat szenvedtem hányingerrel.
2008. dec. 22. 15:13
 4/4 anonim ***** válasza:

szia! Én is dettó úgy vagyok ahogy Te! Nekem is annó már a menzi kimaradása előtt 4 nappal fájtak nagyon a melleim, és most holnapra nem várom, és csak a bal mellbimbóm fáj (tettem én is fel kérdést) pedig remélem hogy baba lesz.

NAGYON DRUKKOLOK NEKED!!!!

2008. dec. 22. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!