Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Velem van a baj, hogy nem...

Velem van a baj, hogy nem aggodom a baba miatt?

Figyelt kérdés

Sokszor olvastam itt is és máshol is hogy miután kiderült a baba elkeztek aggodni ezért meg azért.

Nálunk 4 év után derült ki hogy van egy pocaklakonk és én a legteljesebb nyugalommal várom hogy megszülesen majd 8 8 hónap múlva.Nem izgulok semmin ez normális?Úgy ÉRZEM és TUDOM hogy minden a legnagyobb rendben fog le zajlani.Baj hogyha így érzek vagy inkább nekem is aggodni kéne???

2008. dec. 22. 07:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem, sztem nem feltétlen baj, ha nem aggódod magad halálra, mert az sem jó.Főleg ha úgy érzed, minden rendben...Elvégre ki más érezhetné, h minden rendben, ha nem Te!Remélem Én is hasonlóba kerülök.Csütörtökre (nem )várom a mensim..

Gratula a Babóhoz!:)

2008. dec. 22. 07:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Dehogy is baj.Szertem még jobb is,ha nem aggódod halálra magad,mint pl.én....

Anyukám 4 gyereket szült de soha nem parázott.Mindég teljes nyugiban hordta ki a babáját.Lehet azért mert neki nem volt vetélése,mint pl.nekem.Én nagyon féltettem a kis manót.

Gratula a babához.Kellemes ünnepeket.Panaszmentes terhességet kivánok neked!

7 hós kicsilány anyukája

pussz...

2008. dec. 22. 09:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Először is gratulálok a kisbabátokhoz! Kívánom neked, hogy végig ilyen nyugalomban teljen ez a kilenc hónap! Mindkettőtöknek sokkal jobb ez így. Vigyázz magatokra! Boldog Karácsonyt Nektek!
2008. dec. 22. 09:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönom Mindenkinek a választ és a jó kívánságokat!

Nektek is Kellemes Ünnepeket és teljesüljön minden vágyatok!

2008. dec. 22. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!