Velem van a baj, hogy nem aggodom a baba miatt?
Sokszor olvastam itt is és máshol is hogy miután kiderült a baba elkeztek aggodni ezért meg azért.
Nálunk 4 év után derült ki hogy van egy pocaklakonk és én a legteljesebb nyugalommal várom hogy megszülesen majd 8 8 hónap múlva.Nem izgulok semmin ez normális?Úgy ÉRZEM és TUDOM hogy minden a legnagyobb rendben fog le zajlani.Baj hogyha így érzek vagy inkább nekem is aggodni kéne???
Nem, sztem nem feltétlen baj, ha nem aggódod magad halálra, mert az sem jó.Főleg ha úgy érzed, minden rendben...Elvégre ki más érezhetné, h minden rendben, ha nem Te!Remélem Én is hasonlóba kerülök.Csütörtökre (nem )várom a mensim..
Gratula a Babóhoz!:)
Szia!
Dehogy is baj.Szertem még jobb is,ha nem aggódod halálra magad,mint pl.én....
Anyukám 4 gyereket szült de soha nem parázott.Mindég teljes nyugiban hordta ki a babáját.Lehet azért mert neki nem volt vetélése,mint pl.nekem.Én nagyon féltettem a kis manót.
Gratula a babához.Kellemes ünnepeket.Panaszmentes terhességet kivánok neked!
7 hós kicsilány anyukája
pussz...
Köszönom Mindenkinek a választ és a jó kívánságokat!
Nektek is Kellemes Ünnepeket és teljesüljön minden vágyatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!