Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most csináltam először ovu...

V. Dominika kérdése:

Most csináltam először ovu teszteket. Tanácstalan vagyok a tegnapi tesztem halvány volt ez a mai pedig ilyen. Ez pozitív? Előre köszönöm a segítséget.

Figyelt kérdés

2022. aug. 25. 00:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Lenne itt mégegy kérdés 4-5nap elteltével normalis h még mindig ilyen csíkos az lh teszt...tudom h ez nem pozitív de nem kellett volna már teljesen elhalványodnia?
2022. aug. 29. 19:54
 12/18 A kérdező kommentje:
2022. aug. 29. 19:55
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem repedt meg a tüsző. Nekem a sikeres hónapban másnap full negatív lett az lh teszt.
2022. aug. 29. 22:34
 14/18 anonim ***** válasza:
Nálam változó...a lényeg, hogy negatív. Mondjuk nekem soha nem lettt szinte hómező a pozi teszt után... ellenben két nappal mensi előtt hómező lesz hirtelen.
2022. aug. 30. 10:02
 15/18 A kérdező kommentje:
Erdekes minden esetre. 24 raktam fel a képet utána 25 meg volt egy ugyan olyan mint a 24.-i aztán elkezdett halvanyodni majd tegnap reggel csináltam eggyet kivancsiságból ami ugyan úgy halvány volt majd este szokás szerint 7kor újabbat ami már az amit felraktam tegnap este...majd ma reggel teszteltem egy jóval erősebbet majdnem egyforma..tehát én már nem tudom
2022. aug. 30. 12:03
 16/18 anonim ***** válasza:

Lehet neked alapból magas az lh. Kevésbé érzékeny tesztet kellene csinálni. Az a jó teszt amin egyértelműen látod, hogy na most tuti pozi. Ez kb úgy látszik, hogy ahogy viszi a vizeletet már fel is tűnik a t csík és a kontrollal együtt erősödik. Na az tuti pozi. Sajnos nehéz elsőre megfelelő tesztet választani.

Az lh meg ingadozik a szervezetben. Kb pozi közeli szokott lenni ovu előtt egy héttel nálam meg mensi előtt 4-5nappal is. De mivel ovukor megvan a szép erős pozi tudom, hogy akkor van ovum. Ovu után felesleges tesztelgetni mert megzavar. Jó esetben 2-3 nappal ovu után a tünetek enyhülnek és változnak a folyás is más. Tehát tudhatod, hogy ovu után vagy. Bonyolultnak tűnik az biztos, de annyira nem az sajnos ebben a ciklusban nálad most nehéz dűlőre jutni. Javaslom mikor megjön a mensid számold vissza a 14 napot és nézd meg ott milyen volt a teszted. Abból tudni fogod beazonosítani.

2022. aug. 30. 12:27
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Jo lenne tudni mikor van ovum...ált 35 napos ciklusaim vannak ezért is volt fura 24.-én 13 napon ha pozi(véleményem szerint nem volt pozi) ...utolso menszeszem aug. 11 volt...
2022. aug. 30. 14:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Na igen.. reálisan valahol 21. Nap körül kellene pozinak lennie.
2022. aug. 30. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!