Most csináltam először ovu teszteket. Tanácstalan vagyok a tegnapi tesztem halvány volt ez a mai pedig ilyen. Ez pozitív? Előre köszönöm a segítséget.
Lehet neked alapból magas az lh. Kevésbé érzékeny tesztet kellene csinálni. Az a jó teszt amin egyértelműen látod, hogy na most tuti pozi. Ez kb úgy látszik, hogy ahogy viszi a vizeletet már fel is tűnik a t csík és a kontrollal együtt erősödik. Na az tuti pozi. Sajnos nehéz elsőre megfelelő tesztet választani.
Az lh meg ingadozik a szervezetben. Kb pozi közeli szokott lenni ovu előtt egy héttel nálam meg mensi előtt 4-5nappal is. De mivel ovukor megvan a szép erős pozi tudom, hogy akkor van ovum. Ovu után felesleges tesztelgetni mert megzavar. Jó esetben 2-3 nappal ovu után a tünetek enyhülnek és változnak a folyás is más. Tehát tudhatod, hogy ovu után vagy. Bonyolultnak tűnik az biztos, de annyira nem az sajnos ebben a ciklusban nálad most nehéz dűlőre jutni. Javaslom mikor megjön a mensid számold vissza a 14 napot és nézd meg ott milyen volt a teszted. Abból tudni fogod beazonosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!