V. Dominika kérdése:
Most csináltam először ovu teszteket. Tanácstalan vagyok a tegnapi tesztem halvány volt ez a mai pedig ilyen. Ez pozitív? Előre köszönöm a segítséget.
Figyelt kérdés
2022. aug. 25. 00:16
1/18 A kérdező kommentje:
Képet valamiert nem enged csatolni...😏
2022. aug. 25. 00:19
4/18 anonim válasza:
Lehet, hogy pozi, de ez holnap fog kiderülni, ha holnap negatív lesz, akkor ez pozi volt. Legyetek együtt az a biztos. Képek alapján azt mondanám kevésbé érzékeny kellene neked. Az a fajta jó, ami egyértelműen pozi lesz. Pl nekem a 20-as david teszt jól működik, igaz a pozi előtti napon is elég poziközeli, száradás után meg pozi is.. de az igazi napon a tesztcsík hamarabb látszik és hamar egyértelmű pozi lesz. A 15-ös erősségű meg 5 napig pozi... szóval elsőre nem mindig lehet eltalálni a megfelelő tesztet. Tesztelj továb , amúgy is mindig kell a pozi nap után legyen egy negatív teszt :) sok sikert!
6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mind2 választ. Ma is csinálok egyet. Ezeket este fél 7 illetve fél10 kor csináltam , ma is érdemes ezt az időintervallumot tartani vagy mehet korábban?
2022. aug. 25. 07:39
7/18 anonim válasza:
Én úgy tudom a legjobb kora délután.
8/18 anonim válasza:
5 óra körül érdemes csinálni kb :) de nekem doki annó azt mondta amíg nem tudjuk nálam mikor van csúcs nyugodtan csináljak reggel délután és este is. Valóban van mikor reggel még erős pozi a teszt.
9/18 anonim válasza:
Miért kell szétszedni a teszteket? Ha pozitív akkor úgyis pozitív. Ezt sose értettem.
10/18 A kérdező kommentje:
A foto miatt mert a vaku visszaveri...
2022. aug. 25. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!