Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esélye terhességnek?

Van esélye terhességnek?

Figyelt kérdés
Csütörtökön voltam együtt a barátommal, aznap múlt el a menstruációm. Kétszer hatolt belém kb 1 másodpercre, amikor észrevettük hogy nincs fent a gumi. Nem tudom hogy felejtettük el, de utána egyből felhúzta.
2022. aug. 23. 00:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
0.000000001% az esélye
2022. aug. 23. 00:50
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Jajj már, legalább anonim gyk-n ne hazudj már... nem vetted észre, hogy nincs fent a gumi, hát hogyne. Ugyanazt a digidugit játszottad, mint a kortársaid nagyrésze, hogy csak egy kicsit, csak minnyá kihúzza, nem lesz baj.

Tekintve, hogy ciklus elején voltál, meg hogy nem nyomtatok le egy teljes aktust, nyilván kicsi az esélye a terhességnek. De sok kicsi is sokra megy, szóval ne kísértsd a sorsot, szedjetek cavintont, ha ennyire feledékenyek vagytok.

2022. aug. 23. 00:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok.
2022. aug. 23. 01:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem nulla, és több, mintha lenne rajta gumi, ezért nem csinálják az értelmes emberek. Mert nincs kedvük elcseszni az életüket 2x1 másodpercért.
2022. aug. 23. 03:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Nincs.
2022. aug. 23. 05:17
 6/9 anonim ***** válasza:
gyakorlatilag nulla. De kérlek, hogy vigyázzatok, mert az ilyen "csak egy kicsit hagy rakjam be, hagy érezzelek gumi nélkül is" sztoriknak szokott a vége terhességgel, abortusszal végződni. Amig nem akartok gyereket, gumi nélkül még csak 1 másodpercre se engedd behatolni. Vagy szedj fogamzásgátlót, ha a gumi kényelmetlen. Bár a gumi véd meg a szexuális úton terjedő betegségektől, a tabletta nem.
2022. aug. 24. 10:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék egyenlőre tabit szedni, óvszerrel védekezünk és ez megfelel a barátomnak is, hálisten sosem kér ilyesmit hogy had tegye be anélkül. Ez az én hülyeségem miatt történt, ő soha nem kér ilyenre. De talán most megúsztam ezzel, és máskor jobban figyelünk.
2022. aug. 24. 13:18
 8/9 anonim ***** válasza:
jól van akkor. :)
2022. aug. 24. 13:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Nincs.
2022. aug. 24. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!