Lehet ebből baj, terhességnek mekkora az esélye?
(FONTOS!)
Figyelt kérdés
Sajnos párommal szeretkezés közben kiszakadt az óvszer. Szerencsére nem volt még az elélvezés közelében sem, de az előváladék miatt aggódom, mivel 1-2x szerintem ment úgy ki be, hogy el volt szakadva, utána mondta, hogy várj valami nem oké. A mensi naptáros alkalmazásom szerint holnap lesz a peteérésem, de mivel egy hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, lehet, hogy még össze vissza van. A kérdésem, hogy szerintetek vegyek be 72orasat vagy felesleges? Őszintén, ha nem “muszáj” nem terhelném le a szervezetem egy ilyennel.
Szinte esélytelen, hogy ebből terhesség legyen. Amennyiben tényleg nem élvezett el.
2022. júl. 24. 22:05
2/9 anonim válasza:
Nem lesz
2022. júl. 24. 22:11
3/9 anonim válasza:
Én nem venném be. Nagyobb kárt okoz mint a fennálló kockázat jelen esetben.
2022. júl. 24. 22:12
4/9 anonim válasza:
Életemben nem hallottam ennyi selejtes gumiról. Az emberek tudják egyáltalán,hogy kell használni?
2022. júl. 24. 22:35
5/9 anonim válasza:
Az sem mindegy, hány éves vagy. Egy esemény utáni elég csúnyán be tud kavarni. Szerintem orvossal beszélj, ő mit javasol. De ha nem élvezett el és első menet volt, szóval a csőben se lehetett, nem hinnem hogy terhes lehetnel
2022. júl. 24. 23:13
6/9 A kérdező kommentje:
22:35 talán azért mert azt nem irjak ki az emberek erre az oldalra, hogy milyen jót szexeltek és a guminak semmi baja nem volt. Lehet, hogy ez az első, hogy nekem kiszakadt és lehet hogy valakinek aki felteszi a kérdést ez a 20., mert idióta.
22:13 19 éves vagyok
2022. júl. 25. 07:34
7/9 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva? Elàrulnà valaki? Első voltam.
2022. júl. 25. 10:45
8/9 anonim válasza:
7es: azért, mert ezen az oldalon nem divat ilyet válaszolni. Ha nem akar terhes lenni a kérdező, akkor az a válasz, hogy biztos hogy terhes lesz. Ha terhes akar lenni, akkor pedig az,hogy hogan gondolhat ilyet, biztos, hogy nem lesz. (Nem én pontoztalak le.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!