Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye, hogy teherbe...

Mennyi az esélye, hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés
sziasztok! előre szeretném leszögezni, hogy nem vagyok hülye, és csak segítő kommenteket szeretnék kérni! Most, Február 19-20, illetve 26-27-én szeretkeztem a párommal (ezek voltak nekem az első együttlétek egyébként). Extra safe-durex óvszerrel védekeztünk, minden aktus előtt és után megfigyeltük rendesen, hogy nincs e kiszakadva és minden rendben van-e, a párom pedig csak egyszer élvezett el bennem, vagyis az óvszerbe, minden más esetben kihúzta mielőtt elment volna. Most lesz 21.én egy hete, hogy késik, és most eléggé beparáztam, hogy lehetségesen terhes vagyok. Nincs különösebb korai terhességi tünetem, vagy legalábbis nem érzékeltem egyet sem, csak ez a probléma, hogy késik. nem voltam arra sem felkészülve, hogy el fogom veszteni, épp ezért nem szedek gyógyszert meg semmi ilyesmi. Mennyi az esélye annak, hogy terhes lehetek? Jövő héten tervezek venni egy tesztet, azok mennyire hatásosak? Pontos eredményt mutatnak? A rendes válaszokat előre is nagyon köszönöm!

2022. márc. 20. 18:10
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Ha nem szakadt ki az óvszer lehetetlen hogy terhes vagy. Óvszer mellett az lesz terhes, akinél kiszakad, vagy nem ellenőrzi és nem tud róla, hogy lyukas volt.

A saját megnyugtatásodra persze tesztelhetsz. De ilyen körültekintés mellett bíznod kéne az óvszerben különben sosem leszel felszabadult szex közben.

2022. márc. 20. 18:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem első együtlét után 3 hónapig nem jött meg
2022. márc. 20. 19:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:) Azért holnap elmegyek tesztért, biztos, ami biztos, de lényegesen megnyugodtam!<3
2022. márc. 20. 20:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hany eves vagy? Az elso egyuttlet nagyon gyakran felboritja a menstruaciot, a hormonok megkavarodnak. Biztos nem vagy terhes, ha nem szakadt ki az ovszer, ne aggodj! En is ismerek sok olyan lanyt a kornyezetemben, akinek az elso szex utan teljesen megborult a ciklusa.
2022. márc. 20. 20:35
 5/10 A kérdező kommentje:
Utolsónak: 16 vagyok, és hát remélem hogy velem is csak ez a helyzet! Köszönöm a válaszod:)
2022. márc. 20. 20:52
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem kéne még szexuális életet élni, ha nem vagy tisztában a biológiával meg a védekezéssel.
2022. márc. 20. 21:31
 7/10 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de miből feltételezed, hogy nem vagyok tisztában? Leírtam, hogy felelősségteljesen védekeztem, odafigyeltem mindenre, csak megijedtem egy apró dologtól, ilyen nem fordulhat elő, csak abban az esetben, ha nem vagyok tisztában a védekezéssel?
2022. márc. 20. 21:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia .. gondoltam ha megmondod mennyi idős vagy ... Szét fognak szedni

A 6os te egy igazi (bár sajnos nem az egyetlen)troll vagy nem írta sehol hogy nincs tisztában a védekezéssel.. mert sajnos mást nem tudtok csinálni csak kötekedni ..kérdező ne foglalkozz velük mindig lesznek ilyenek akik csak kioktatni tudnak ..

A

2022. márc. 22. 15:21
 9/10 A kérdező kommentje:
8as: Köszönöm szépen, aranyos vagy!:) Megoldódott egyébként a problémám, nagy kő esett le a szívemről mikor láttam, hogy negatív lett a teszt. Köszönöm mindenkinek aki segített!🥰
2022. márc. 22. 18:58
 10/10 anonim ***** válasza:

😘

A

2022. márc. 22. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!