Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye a teherbeesés...

Mennyi az esélye a teherbeesésnek?

Figyelt kérdés

Ma voltunk együtt a párommal, védekeztünk,de sajnos kiszakadt a gumi. A termékeny hetem holnap kezdődik, 1-én lesz az ovulációm. Mennyi az esélye hogy teherbe estem?

22/L

2022. júl. 27. 23:04
 1/6 anonim ***** válasza:
kb. 20%
2022. júl. 27. 23:06
 2/6 anonim válasza:
100%
El is ment benned a baratod?
2022. júl. 27. 23:11
 3/6 anonim ***** válasza:
41%
Közel 100%, hiszen a sperma nyilvánvalóan a hüvelyedbe jutott, amikor kiszakadt a gumi.
2022. júl. 28. 02:08
 4/6 B25 ***** válasza:
100%

Szerintem jobban jársz egy eseményutáni tablettával, nyugodtabb leszel hogy te mindent megtettél hogy elkerüld a gondot. Felhívod a nőgyógyászod vagy bemész a körzetedbe a kórházba és kérsz egy időpontot, portán érdemes mondani a sorszám adó hölgyeknek hogy sürgős, sajnos baleset történt, nem jó ha két hét múlva kapsz időpontot.

Előfordul az ilyen, semmi gond, inkább ne idegeskedj ezen két hétig, amikor már sokkal kevesebbet tehetsz az ügy ellen.

23L

2022. júl. 28. 07:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
4-es válaszolóval egyet értek. Szerintem is célszerű lenne feliratni az esemény utáni tablettát. Valamennyire megnyugtatna. Bár a ciklusodat valószínűleg össze fogja zavarni
2022. júl. 28. 10:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Bevettem a tabit. Nekem olyant írtak fel,amiben 2 db volt. Azt írta a papírja, hogy mindkettőt be kell venni az aktustól számított 12 órán, de legkésőbb 72 órán belül. Én bevettem mindkettőt. Eddig hála istennek semmi mellékhatásom nincs tőle.
2022. júl. 28. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!