Ki nem várja erre a hétre?
Figyelt kérdés
Én csütörtökre nem… 8 hónapja próbálkozunk, eddig minden tünet ugyanaz, mint szokott :)2022. aug. 22. 10:53
11/25 anonim válasza:
Nekem is ezen a héten lenne esedékes. Sosem volt tűpontos a ciklusom, 30-35 nap szokott lenni... Ma vagyok a 32. napon.
Szorítok mindenkinek! 🙂
12/25 A kérdező kommentje:
6-os mi újság?
8-as nagyon gratulálok <3
2022. aug. 23. 17:01
13/25 anonim válasza:
Én ugyan csak 09.02re nem várom, de nagyon szurkolok nektek 😊
K
14/25 anonim válasza:
4es vàlaszolò vagyok
Nekem sajnos kezd megjönni,de mindenkinek szurkolok :)
15/25 anonim válasza:
Sziasztok!
6os vagyok. Nem jött meg azóta sem. Holnap vagy csütörtökön tesztelek!
Nálad miújság?😊
16/25 A kérdező kommentje:
Én holnapra nem várom, de nagyon olyan érzésem van, hogy akármikor megjöhet.
6-os teszteltél?
2022. aug. 24. 08:46
17/25 anonim válasza:
9es vagyok, ma teszteltem, vasárnapra nem várom. Pozitívat teszteltem! 🥰🥰
18/25 anonim válasza:
Gratulalok!!!🙂Olvastam ez a 9. hónap, adtal egy kis remenyt. Nekem 8.es meg is jött sajnos.1-es voltam.
Szedtel vmit a siker erdekeben?
19/25 A kérdező kommentje:
Én is gratulálok NAGYON!!!! Remélem ez lesz a pozitív tesztelők csoportja (most vagy jövő hónapban legkésőbb)
2022. aug. 24. 12:22
20/25 anonim válasza:
Nem szedtem semmit. Aktus után jó 5percig úgy feküdtem, hogy egy párnát tettünk a csípőm alá. 🙈 Eddig ez a módszer kimaradt, de megérte a kényelmetlenséget 😅🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!