Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jövő hétre?

Ki nem várja jövő hétre?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy szinte minden héten van egy ilyen kérdés, de nekem mindenki ilyen jellegű kérdéseit és a hozzá tartozó válaszokat nagyon jól esett olvasni.

Én jövő hét kedd-szerdára nem várom. :))

2020. okt. 27. 07:34
 1/7 anonim ***** válasza:
7%
Mit..?
2020. okt. 27. 07:59
 2/7 anonim ***** válasza:
9%
Jövő hétre? Épphogy csak szexeltél és már most rápörögsz? Nagyon durva. Párod hogy viseli amit művelsz?
2020. okt. 27. 08:11
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Hogy itt egyesek milyen empatikusak es kedvesek... Remelem egynek sincs gyereke, meg a hazsartos szomszed bacsiba is tobb kedvesseg szorul. Ha mar nem tudtok normalisan a KERDESRE valaszolni, minek frocsogtok a kerdezonek ide?? Akkor legalabb ne vennetek a faradtsagot az ide bofogesre, ha nem erint a kerdes, Istenem mifele emberek jarnak ide... Durva. Kedves kerdezo, drukkolok neked, nyilvan izgulsz, lassan telnek a napok, de foglald le magad valamivel, talan talalsz majd itt egy normalis holgyet, akivel egy cipoben jartok es beszelgethettek majd :) En mar lassan szulok, remelem hamar osszejon Nektek is.
2020. okt. 27. 08:49
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem akartam senkit idegesíteni a kérdésemmel, viszont nem is olyan embereknek tettem fel, akiknek semmi közük az egész témához.

Egyszerűen csak az érdekelt, hogy más is van-e úgy, mint én. Kíváncsi vagyok, hogy ők hogy vannak, illetve, hogy amikor ők tesztelnek, mikor eljön az ideje, akkor negatív vagy pozitívat kapnak. Türelmetlen vagyok, mert kisbabát szeretnénk, ennyi az egész. (a párom is pont ennyire türelmetlen, ha nem még türelmetlenebb...:)) )

#3! Köszönöm szépen a segítő szavakat! :)

2020. okt. 27. 09:11
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Én péntekre nemvárom:)
2020. okt. 27. 09:32
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
Én szombatra😊
2020. okt. 27. 10:27
 7/7 anonim ***** válasza:
66%
5-os vagyok valakinek valami tunet vagy valami ami nem megszokott ?
2020. okt. 27. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!