Ki nem várja erre a hétre?
Figyelt kérdés
Én csütörtökre nem… 8 hónapja próbálkozunk, eddig minden tünet ugyanaz, mint szokott :)2022. aug. 22. 10:53
2/25 A kérdező kommentje:
Megy a szurkolás! Te mit érzel és milyen a szokásos mensi előtti érzés?
2022. aug. 22. 11:04
3/25 anonim válasza:
Semmit csak feszült vagyok kicsit.Úgyhogy felek megint mensi lesz.
4/25 anonim válasza:
Sziasztok
Én csütörtök/pèntekre nemvárom:)
Nekem most màsabb tüneteim vannak mint szokott
Eddig a mellfeszülès van és ovu utàntól érzem màs hónapokban ilyenkorra màr megszünt
Szóval meglàssuk
De szerintem nemsikerült*
5/25 anonim válasza:
Én is a héten nem várom, csak annyi problémám van, hogy 23-27.napon szokott megjönni és így pontosan nem tudom melyik napra ne várjam most :D holnap lesz a 23.nap,holnap szeretnék tesztelni. Nekem volt a beágyazódáskor egy pici barnás folyás és néhány pici vérfoszlány(bocsánat a kifejezésért), máskor ilyen nincs ebből gondolom, hogy az lehetett. A melleim kőkemények és nagyon fájnak, meg szokott lenni ez az egyből megjön érzés, ilyet sem éreztem még ezekelőtt 😊 szurkolok nektek 💚
6/25 anonim válasza:
Sziasztok!
Én mára nem várom. 🙏🏼
Félek tesztelni, hogy csalódni fogok. Mellfeszülés egyáltalán nincs, pedig szokott lenni. Kicsit görcsölgetek. Meglátjuk :)
7/25 A kérdező kommentje:
Ahányan vagyunk, annyi félék. Kívánom, hogy mindenkinek teljesüljön az álma. Nekem a cici fájás ugyanakkor kezdődött, csak most fokozatosan egyre jobban fáj, ennyi a különbség. Én se tesztelek a nem várt előtt és kicsit úgy érzem, hogy nem sikerült ez a hónap sem.
2022. aug. 22. 11:38
8/25 anonim válasza:
Én csütörtökre nem várom,de már van pozitív tesztem csütörtök óta...el sem hittem hogy 1 héttel hamarabb pozitív lett:) szurkolok mindenkinek
9/25 anonim válasza:
Mi 9hónapja küzködünk, de talán most 🤷🏽♀️ hasfeszülés, puffadás, gyakori vizelés, gyarapodott hüvelyváladék, feszülő mell, meg akar jönni érzés, fáradékonyság, néha szédelgés, magasabb vérnyomás.. Mindezek 4 napja. Vasárnapra nem várom! Holnap után tesztelek. Most jobban bizakodunk mint ezelőtti hónapokban!
Gratulálok, akinek összejött, és sok sikert, akinek nem! 🤗
10/25 A kérdező kommentje:
Köszi, szerintem mindegyik nagyon hasznos válasz volt. Nem tudom ki pontozta le őket :(
2022. aug. 22. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!