Lehetek terhes?
A barátommal 1 hete lefeküdtünk 2x is csak sajnos gumi nélkül.Nem szeretnénk még gyereket egyáltalán és meg is beszéltük több ilyen nem is lesz egyszer sem.Felelőtlenek voltunk tudom de nagyon parázok.
Mindig lemosta mielőtt betette(volt előtte oral is és elvileg ez is segít azon hogy ne essék teherbe,ez igaz?),nem volt bent sokat és nem volt közel sem ahoz hogy elmenjen,utána élményem pisilni is.
A naptáram szerint közepes volt a teherbeesesem de nekem nem tűnt fel hogy lett volna fehér elovaladek ami szokott lenni ovulalasnal hanem kb 1-2 napja lettem erre figyelmes.Sajnos 13 nap múlva jön meg és alapból késős szokott lenni(volt olyan hogy 1 hónapba ki is maradt)
Arra is figyelmes lettem hogy mintha többet járnék a mosdóba és sötétebb lenne a vizeletem(ez elvileg nem jelent semmit és lehet tulgondolom de nagyon be vagyok parazva)
Tesztet fogok csinálni ha nem fog megjonni 4-5 napig
A rendes válaszokat előre köszönöm!
Egyetlen egy alkalomból estem teherbe, mondjuk nálunk nem volt probléma, mert szerettünk volna babát, csak abban a hónapban folyamatos váltóban dolgoztunk, kivéve azt az egy napot..
Az nagy baromság, hogy a pisilés és a lemosás segít abban, hogy ne ess teherbe, szóval el is felejtheted.
Talán most szerencséd lesz, de legközelebb figyeljetek oda jobban!
Gratulálok a babátokhoz!♡
Igen mostmár tudom
Nagyon remélem hogy az lesz és meg is beszéltük hogy több ilyen nem fog elofordulni
Egyelőre felesleges az esélyeket nézegetni, akár parázol akár nem, a megtörtént dolgokon már nem tudsz változtatni.
Sajnos létezik ám egy olyan dolog is hogy spontán peteérés, az én kislányom egy ilyen alkalomból fogant. Elég jellegzetes ovulációs tüneteim szoktak lenni, ám akkortájt nem tudtunk együttlenni a párommal csak előtte. Szóval ilyen is van és akár nálad is történhetett ez. Várd meg a menstruációdat, ha késik vagy erősebb tüneteid lesznek akkor pedig tesztelj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!