Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

A barátommal 1 hete lefeküdtünk 2x is csak sajnos gumi nélkül.Nem szeretnénk még gyereket egyáltalán és meg is beszéltük több ilyen nem is lesz egyszer sem.Felelőtlenek voltunk tudom de nagyon parázok.

Mindig lemosta mielőtt betette(volt előtte oral is és elvileg ez is segít azon hogy ne essék teherbe,ez igaz?),nem volt bent sokat és nem volt közel sem ahoz hogy elmenjen,utána élményem pisilni is.

A naptáram szerint közepes volt a teherbeesesem de nekem nem tűnt fel hogy lett volna fehér elovaladek ami szokott lenni ovulalasnal hanem kb 1-2 napja lettem erre figyelmes.Sajnos 13 nap múlva jön meg és alapból késős szokott lenni(volt olyan hogy 1 hónapba ki is maradt)

Arra is figyelmes lettem hogy mintha többet járnék a mosdóba és sötétebb lenne a vizeletem(ez elvileg nem jelent semmit és lehet tulgondolom de nagyon be vagyok parazva)

Tesztet fogok csinálni ha nem fog megjonni 4-5 napig

A rendes válaszokat előre köszönöm!

#terhesség #Nemvédekezett
2022. aug. 19. 13:05
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nincs és nem is mondtam olyat hogy nekem van

Van egy nap amikor magas a teherbeeses esélye és előtt pár napon meg utána közepes ezen kívül alacsony

Annyira nem érzem magam lemaradottnak csak nem vagyok ebbe tapasztalt és így elsőre parázok

2022. aug. 19. 13:58
 12/23 anonim ***** válasza:
80%

"Tudom hogy nincs és nem is mondtam olyat hogy nekem van"

Erre a kérdésben, idézem:

"nekem nem tűnt fel hogy lett volna fehér elovaladek ami szokott lenni ovulalasnal"

Összevissza hablatyolsz...

2022. aug. 19. 14:09
 13/23 anonim ***** válasza:

Köszönjük :)

Telefonos alkalmazásban figyeled ezeket az adatokat?

Valóban ovuláláskor a magas és az előtte valamint az utána következő napokban közepes, ez azért van mert a hímivarsejtek tovább életképesek maradnak a szervezetedben, így történhet hogy ovulálás előtt történt aktusból mégis terhesség lesz.

2022. aug. 19. 14:10
 14/23 A kérdező kommentje:

Ouh,igen de nem olyan előváladékra gondoltam hanem a fehérfolyásra

Akkor rosszul fejeztem ki magam bocsánat

2022. aug. 19. 14:14
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Ő lemosta előtte, te pisiltél utána, ez mind nagyon cuki, csak egyiknek sincs köze a teherbeesés meggátlásához.

Kapaszkodj meg: a barátod a megmosott kis kukackáját (amin BELÜL vannak a hímivarsejtek, nem pedig kívül, ahol mosta) a HÜVELYEDBE dugogatta be. Te viszont a HÚGYCSÖVEDBŐL pisilsz. Nem, nem egy a kettő. Az két külön nyílás.

2022. aug. 19. 14:15
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ovulációkor nem fehérfolyás van.
2022. aug. 19. 14:16
 17/23 A kérdező kommentje:

Igen,ott szoktam nézni

Ha jól tudom 2-3 napig élnek

2022. aug. 19. 14:17
 18/23 A kérdező kommentje:

Igaz de annyian mondták már hogy ezek segítenek azon hogy ne ess teherbe ezért is írtam ki

Nyilván megvan rá az esély csak hogy ezektől kevesebb lesz

2022. aug. 19. 14:20
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ezt sem tudod jól.

A ciklisod meg hány napos? Mi az, hogy késős szokott lenni?

Rendszertelen ciklusnál a telefonos applikáció számításai lókukit se érnek, azt ugye tudod?!

(Honnan is tudnád, költői kérdés volt.)

2022. aug. 19. 14:21
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

NEM, EZEKTŐL NEM LESZ KEVESEBB AZ ESÉLYE, fogd már fel, hogy nettó hülyeség ez a "tanács".

Azt is sokan mondják, hogy a Föld lapos. Azt is elhiszed?

2022. aug. 19. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!