Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vitamin váltás miatt megborulh...

Vitamin váltás miatt megborulhat a ciklus?

Figyelt kérdés

Eddig femibion vitamint szedtem, de áttértem a trimeszter vitaminra. Viszont itt vagyok a 20.ciklus napomon, tiszta pattanás vagyok egész hónapban, fáj és duzzadt a mellem és ovum sem volt. Véletlen egybeesés lehet vagy bekavart a váltás?

Járt így valaki?

2022. aug. 19. 09:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Trimeszter gyakran csinálja ezt
2022. aug. 19. 09:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajna a trimeszter nem mindig jó...sőt akinek nincs baj a ciklusával azt megzavarja. Ezért nem jó csak úgy minden félét próbálni. Bőven elég a D vitamin, folsav, esetleg egy nullás terhesvitamin.

Ovud még lehet a ciklusban... figyeld.

Én ugyan most nem szedek semmit, de ez a ciklusom úgy megnyúlt, hogy 23. Napig semmi ovus tünet... aztán hirtelen jött minden...pati, görcsök folyás...stb és 26.napon lett pozi az lh teszt. Gyakorlatilag 10 napot késett... szóval ovuban még így is reménykedhetsz a trimesztert meg hagyd abba, hogy helyreálljon a ciklusod.

2022. aug. 19. 09:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Orvosi javaslatra próbáltam ki, jövőre megyünk a meddőségi centrumba, már másfél éve nem jön össze a baba, nőgyógyász meg nem csinál semmit azon kívül hogy elküldött a Kaaliba
2022. aug. 19. 09:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha orvos javasolta, akkor viszont, próbáld még szedni...lehet csak az első ciklusod zavarta meg....esetleg kérdezz rá a dokinál. Ha doki ellenőrizget, akkor nem fontos gyors leállni vele :) egész más, ha csak úgy random magadtól kezded.

Endokrinológusnál jártál? Pajzsmirigy, IR vizsgálat volt? Nagyon sokszor az a ludas és a legtöbb nőgyógyász ezt nem is veszi figyelembe... nekem is csak a negyedik volt alapos doki és neki köszönhetem, hogy végül sikerrel jártunk...a többi csak clostyval tömött, de egyik se küldött vizsgálódni, pedig túlsúlyom is volt, első gondolatuk lehetett volna a pajzsmirigy meg a cukor, inzulin...

2022. aug. 19. 09:54
 5/9 A kérdező kommentje:

Mèg nem jártam, de a következő lépcsőfok az endo doki lesz😊

Állítólag a Kaaliban van az is, mondták a nőgyógyászok, hogy ott meg tudnak nezni endo dokik is 😊

2022. aug. 19. 10:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz k. sokat várni, intézz el mindent amit csak lehet még a Kaáli előtt. 3 pontos cukor/inzulin. 3. és 21. napi hormonsor (az időpontod előtt 3 hónapon belül), pajzsmirigy panel, std panel

mezei nőgyógyász nem is tud mást csinálni veled, ez legalább normális és a megfelelő helyre irányított

2022. aug. 19. 10:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Uu nagyon koszi a tanácsot 😊
2022. aug. 19. 10:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Vagy terhes vagy. Van, akinek még hónapokig megjön az elején.
2022. aug. 19. 17:16
 9/9 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as, gondoltam rá én is.

Csak ezt nem akartam kiírni hogy ez is megfordult a fejemben, mert aztán jött volna itt a nagy felháborodás hogy menjek pszichológushoz.

Csináltam tesztet kb egy héttel ezelőtt és az negatív lett, így nem hiszem, hogy ez lenne a háttérben

Mellem sem fáj, annyira, mint amikor pozitívat teszteltem tavasszal( nem maradt meg a baba)

2022. aug. 20. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!