Ha a ovulációm a ciklus 13. napján volt akkor legkésőbb a 29. napon kell megjönnie?
Figyelt kérdés
Jól tudom hogy a luteális szakasz nem lehet több mint 16 nap?2022. aug. 9. 18:12
1/3 anonim válasza:
Plussz egy nap lehet, ha pl késő este reped a tüsző. Így lehet úgymond 17 is. De eddig nem figyelted meg, hogy hány napos a te luteálisod? Ha 16 napos akkor becsúszhat 17 nap is. De a 16 napos luteális mint átlag azért ritka.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem figyeltem soha. Igazából úgy értem a kérdést ha legkésőbb a 16. napon nem jön meg akkor nem is akkor volt gondolom peteérés. Ovulációs teszt pedig azt mutatta.
2022. aug. 9. 19:15
3/3 anonim válasza:
Az ovu teszt nem garancia a tüszőrepedésre. Lehet nem repedt meg a tüsző. Vagy rosszul számolod. Pozi teszt utáni nap a nulladik nap. Mert tüszőrepedés a pozi teszt után 24 órán belül van.
Vagy nem volt ovud, vagy terhes vagy vagy később sikerült repednie a tüszőnek. De ugye az ember nem nézegeti tovább az lh tesztet az első negatív nap után. Ilyen előfordul, de ha több ciklusod is ilyen fura, akkor lehet nem repednek a tüszőid és érdemes lenne uhval követni egy ciklust. Márha van szépen pozi lh tesztet és mégsem jelentkezik mensi csak össze vissza. Mert a luteális mindenkinek állandó hosszú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!