Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mennyi idő után vállalt...

Ki mennyi idő után vállalt babát megismerkedés után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom jobban kifejteni a fenti kérdést igazából. 😃

Miután megismerkedtetek a párotokkal, mikor jött a baba?

2022. aug. 17. 10:53
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Tizenévesen már ismertük egymást,22 évesek voltunk mikor összejöttünk,első naptól együtt laktunk,2 évre rá terhes lettem ( terveztük). Csalådunk szerint hamar. 8 albérletben laktunk már,most vettünk házat és ezért vártunk a második gyerekkel 8 évet. Terhes vagyok,harmadik is lesz.
2022. aug. 18. 03:30
 32/39 anonim ***** válasza:
79%
Most nem azért de milyen gyökérnek kell lenni ahhoz, hogy valami ezeket a válaszokat lepontozza? Mindenki leírta nála hogy volt. Lehet másképp csinálni vagy nem egyet érteni, de ez nem a hasznos nem hasznos kategória.. Nevetséges és szánalmas.
2022. aug. 18. 12:30
 33/39 anonim ***** válasza:
85%

32. Teljesen igazad van én is ezen gondolkodtam. Attól hogy mi 3 hét után összeköltöztünk és fél év után gyereket vállaltunk nem tudom a másiknak miért fáj?

Lett egy szuper kis életünk, vállalkozásunk, kaptam egy szuper anyóst aki anyukám helyett anyukám...ha ez valakinek fáj akkor hozza rendbe az életét és legyen Ő is boldog

2022. aug. 18. 12:35
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
#33 így van. Az a baj, hogy a frusztrációt válaszok lepontozásával kiadni kevesebb energiát igényel, mint tenni a frusztráció oka ellen. Ez látszik meg itt gyakran a pontozásban. Én amúgy az egész pontozósdit fölöslegesnek tartom ezen az oldalon. Semmi értelme.
2022. aug. 18. 12:39
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
15 èv mulva
2022. aug. 18. 22:12
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Alig egy hónap után összeköltöztünk, 1 évre rá esküvő, és akkor el is kezdtük a babaprojektet :) Az más kérdés, hogy lassan egy éve várat magára a csoda…
2022. aug. 18. 23:28
 37/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, nagyon jó olvasgatni őket. Ment a zöld mindenkinek! 😊

Ha valaki idetéved még, szívesen olvasok továbbiakat is!

2022. aug. 19. 03:47
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
5évvel késöbb, mikor már házasok voltunk
2022. aug. 19. 22:45
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

2 gyerekem közt 10 év van. Nem ugyanaz az apuka.

Vagyok olyan szerencsétlen a férfiak terén, hogy mindkét gyermekem friss kapcsolatba érkezett. Mikor hosszabb kapcsolataim voltak a 2 gyerek közt egyik férfi sem akart gyermeket más más okok miatt.

Egyik apukával sem vagyok együtt, de a gyerekeim a mindeneim!

2022. aug. 20. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!