Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Closti fogok szedni mert...

Closti fogok szedni mert nincs ovulációm segíthet?

Figyelt kérdés
Pajzsmirigy alulmukodesem volt kezelve van most már normal tartományba van de hiába akkor sincs ovum segíthet ez a gyógyszer?
2022. aug. 17. 09:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
80%
Először kikéne deríteni miért nincs. 3. napi hormonsorod és terheléses inzulinod milyen lett?
2022. aug. 17. 09:47
 2/25 A kérdező kommentje:
Azt mondta a nődokim hogy rendben van minden érték
2022. aug. 17. 09:49
 3/25 A kérdező kommentje:
P.a.alulmukodesem volt de ennyi
2022. aug. 17. 09:49
 4/25 anonim ***** válasza:
71%
Nekem segített szintén pajzsmirigy probléma után.a pm gyógyszert is kellett szednem folyamatosan, a 3.hónapban meg is fogant a kislányom
2022. aug. 17. 09:54
 5/25 A kérdező kommentje:

De jó lenne nekem is

És gratulálok utolsó

Clostilbegyt közben is szedted a pajzsmirigy gyógyszert?

2022. aug. 17. 10:03
 6/25 anonim ***** válasza:
51%

Inkább csatold be a leleteidet ide. Hidd el, a legtöbb nőgyógyász mindenre rábókint ami nem csillagos, közben meg totál rosszak az értékeke. Ilyenkor célszerű egyből meddőségi intézetbe menni, ott értenek a problémádhoz.

Ir vagy PCOS nincs? Milyen vizsgálatokon voltál?

Csak így hasraütésre, UHkövetés nélkül Clostyt szedni bizonytalan hormonokra többet árthat, mint használ.

2022. aug. 17. 10:34
 7/25 anonim ***** válasza:
Nekem más miatt nem volt peteérésem, de szintén Clostit szedtem, és segített. Második hónapban összejött a kisfiam.
2022. aug. 17. 10:34
 8/25 anonim ***** válasza:
47%

A nőgyógyászok nem értenek az endokrinológiához. A pajzsmirigy alulműködés gyakran társul inzulin rezisztenciával. Ezt csak terheléses inzulin vizsgálatból tudja megállapítani egy endokrinológus.

Keress endokrinológust, aki alaposan kivizsgál.

Én is alulműködéses, IR-es vagyok. Amíg ezeket nem tettük helyre, hiába provokált ki a nőgyógyász ovulációt, nem estem teherbe.

Ha nincs ovulációd, annak oka van, valami még nem oké a szervezeteben! Ebben egy nőgyógyász nem kompetens, higgy nekem. (Zárójelben: a korrektjebbe maga küld tovább endokrinra, de a többség persze nem vacakol vele, felírja a Clostyt, lesz, ami lesz.)

Lehet IR-ed, de lehet sok más ok a háttérben (prolaktin, tesztoszteron, stb...) Ja és az, hogy a hormonok mindegyike referencia tartományon belül van, sajnos nagyon kevés. Az összképet kell nézni, valamennyi hormont vizsgálva, ami zavart okozhat.

2022. aug. 17. 10:39
 9/25 A kérdező kommentje:
Endokrin adott pajzsmirigy gyógyszert azt mondták most már rendben van minden
2022. aug. 17. 11:35
 10/25 anonim ***** válasza:
51%

Aha, gyakran mondják...

Szóval nyugodtan dőlj hátra, végülis a te időd megy, te fogsz hónapról hónapra sírni.

2022. aug. 17. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!