Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet-e befolyásolni a gyerek...

Lehet-e befolyásolni a gyerek nemét?

Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 19:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%

Persze hogy nem csak ha fél lábon ugrálsz. Nincs választási lehetőség.

De eddig a legjobb "módszer" amin nagyot nevettem, hogy a Nap befolyásolja. Miszerint a férfi nedvet vonza s ha a nap felé kap el hátúrlól akkor fiú, ha azzal háttal vagy akkor lány lessz. :D

2010. szept. 23. 19:13
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

Sok modszer van ra. Pl. az egyuttlet idozitese, mert a sperma gyorsabb/lassabb attol fuggoen, hogy milyen kromoszomat tartalmaz. Tehat ennek tukreben ovulacio elott par nappal vagy epp ovulaciokor erdemes egyutt lenni. Olvass rola tobbet a neten, sok anyag van rola. Persze nem 100%-os modszer, de van tudomanyos alapja.

Ne haragudj, ezt nem tudom megallni, mert olyan szintu hiba. A befolyasolni ige nem valik el kerdesnel. Tehat a kerdesed helyesen: "Lehet-e befolyasolni a gyermek nemet?". A Monika Showban mondtak ilyeneket, hogy "be lehet-e folyasolni"...

2010. szept. 23. 19:18
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
Nekem a kínai fogantatási naptár bejött. Az anyukámnak is, a nővéremnek is, a sógornőmnek is az ő testvérének is és még egy ismerősömnek neki duplán. Viszont a most terhes barátnőmnél nem biztos, hogy bejött mert fiút írt neki de közben kiderült h. lány és az is kiderült h. előbb volt a fogantatás mint gondolta és a baba úgy fogant valahogy a hónap végén mi pedig a köv. hónap elejével számoltunk. Ha az előző hónapot vesszük alapul akkor neki is bejött ez a módszer mert tényleg kislányt láttak UH-n és a 4D-s felvételeken én is kislányt tippeltem neki. De majd nem sokára kiderül, már a vége felé jár :)
2010. szept. 23. 19:28
 4/11 anonim ***** válasza:
56%
A www.ciklus.hu-n van egy-két ötlet, de a nőgyógyászom szerint marhaság az egész. Nekünk 2 gyerekünk van, egy lány, egy fiú, így is akartuk. De lehet, hogy csak véletlen.
2010. szept. 23. 20:00
 5/11 anonim ***** válasza:
56%

Bocsáss meg, hogy kijavítalak, de egyszerűen nem tudom megállni: olyan nincs, hogy "be lehet-e folyásolni", csak olyan, hogy befolyásolni lehet-e, vagy szebben: befolyásolható-e a gyerek neme? Egyszerűen nem létezik olyan szó, hogy "folyásolni". Olyan van csak, hogy "befolyásolni".

Kérlek ne vedd kötekedésnek, csak ez így szörnyen helytelen.

2010. szept. 23. 21:14
 6/11 anonim ***** válasza:
56%
Bocs, látom, hogy ezt már megírta más is helyettem, nem akartam ismételni az előttem szólót, csak nem olvastam el a többi választ.
2010. szept. 23. 21:16
 7/11 A kérdező kommentje:
Koszi hogy kijavitottatok, most veszem eszre hogy milyen helytelenul fogalmaztam...upsz...
2010. szept. 23. 21:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, méghozzá az együttlét időzítésével. Ez bizonyított dolog. Az Y fiú spermák gyorsabbak, de kevésbé túlélőek. Az X-es lányok később érkezhetnek célba, de kitartóbbak. Tehát peteérés napján fiú várható, előtte két nappal lány. Ez az összes ismerősömnek bejött. És nekem is.

A neten sokat olvashatsz róla, Czeizel-nek is van riportja erről.

2010. szept. 24. 09:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Az állattenyésztésben már egy ideje alkalmazzák ezt a módszert. (Bocs, hogy ehhez hasonlítom, de agrármérnök vagyok....:) ) Amikor spermát vesznek az adott állattól, azt egy erre a célra való pohárkában állni hagyják meghatározott ideig, majd a felső réteget "leszívják", várhatóan ez lesz a hím egyedeket adó örökítő anyag, míg az alján maradt spermából nagy esélyel nőivarúak lesznek. A módszer nem 100%-os, de azért elég jól működik. A lényeg, hogy a "fiúk" könnyebbek, mozgékonyabbak, a "lányok" nehezebbek, lassabbak, de tovább is élnek, nem használják fel gyorsan a tartalékaikat.

Ez volt a biológiaóra.

Saját véleményem: mindegy, majd a természet eldönti, a lényeg, hogy egészséges legyen!

2010. szept. 24. 20:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Az a fontos, hogy egészséges legyen, nem? De annak idején én is mindent elkövettem, hogy lányom legyen :) Kínai naptár, "lányos" diéta + ásványok, nagymama póz, ecetes vizes beöntés stb... 7 évig nem jött össze, nem próbáltam már befolyásolni semmivel, csak imátkoztam, hogy összejöjjön. Most 26 hetes terhes vagyok és minden UH-n lányt mondanak. Bízd a sorsra és az legyen a fontos, hogy egészséges legyen és boldog a babád
2010. szept. 27. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!