Szerintem tereld el a figyelmed valamivel, filmezz, olvass, tervezgess.
2022. aug. 13. 13:57
2/17 anonim válasza:
Azt hogy él-e, nem lehet érezni, főleg nem 7hetes terhességnél. Inkább olvasgass kicsit a terhességről, ha unatkozol. Hasznos lesz.
2022. aug. 13. 14:05
3/17 anonim válasza:
Szerintem ez nem normális dolog
2022. aug. 13. 14:18
4/17 anonim válasza:
Hétfőn hiába mész orvoshoz, 9 nap késéssel még semmit nem fog látni, csak tovább stresszeled magad. Nem érezhetsz még semmit, felesleges rémeket látni egy kósza érzés miatt.
2022. aug. 13. 14:21
5/17 anonim válasza:
Ja, bocs nem is 7 hetes, hanem kb.5.Akkor valószínűleg az orvos se fog megállapítani élő terhességet, mert még nem lesz szívhang.
2022. aug. 13. 14:27
6/17 anonim válasza:
Mi a túrónak mész hétfőn dokihoz? Az első pozitív teszt után 10-14 nap, mire bármi érdemleges látszik az ultrahangon. De érdemes megvárni a betöltött 7. hetet az első vizsgálattal, akkora már tuti van szívhang.
2022. aug. 13. 14:33
7/17 anonim válasza:
Milyen magzat?Még nincs is magzat te ökör🤦♀️🤦♀️
Még egy szívhang nélküli embrió semmi más.Paramami nehéz napok várnak rád ha nem nyugszol le egy kicsit.Nem bántásból írom csak hogy felébredj és ne stresszeld magad teljesen feleslegesen.
Vagy megmarad vagy nem és ennyi.Ezzel nem lehet mit kezdeni.Majd akkor sírj ha megtörténik a baj addig bizakodj mást nem tehetsz.
Mondhatom én mert már túl vagyok egy missed ab műtéten de remélem neked nem lesz!Szedd össze magad azt ajánlom mert ha megszületik akkor sokkal több stresszben lesz részed amivel meg kell bírkózz!
2022. aug. 13. 14:34
8/17 A kérdező kommentje:
Bocsi #7, nekem is volt missed ab-m azért izgulok
2022. aug. 13. 15:30
9/17 anonim válasza:
Ilyenkor még embrió sincs, nemhogy magzat. Petezsák van legfeljebb.
2022. aug. 13. 16:43
10/17 anonim válasza:
Nincs ráhatásod, szóval hiába izgulsz vagy sem, felesleges. Viszont elrontod magadnak ezt az időt az aggódással. El kell fogadni, hogy ezt nem irányíthatod. És az egész terhesség erről szól. Benned zajlik, mégis az akaratodtól független és nem számít mennyire akarod vagy milyen ügyes vagy, okos vagy. Sőt néha ő irányít majd téged, hogy mit bírsz megenni, hagy-e aludni, mikor muszáj menned pisilni, tudsz-e dolgozni, utazni, ekkor és akkor majd akármit csinálni és még ezer dolog, ami nem tervezhető meg tutira... Úgyhogy így a hetedik napon kezd el szépen elengedni a falhoz lapulós izgulást és csak bízz benne, hogy minden úgy lesz, ahogy lennie kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!