Terhesség vagy nem?

Figyelt kérdés
10 napja késik a havim, 5. Nap késés után csináltam tesztet ami negatív lett. Gondoltam akkor biztosan nem vagyok terhes. Viszont 2-3 napja hasszúrkálás egész nap, hanyinger, szédülés és fejfájás kisérte a délután -esti időszakom. Ma pedig azt hittem megjött, de nem megszokottan, csak barnás rózsaszines folyás inkább és csak kevés.A doktornő csak holnap tud fogadni. Valaki járt már így? Normális ez így? Vagy valaki volt hasonlóan? A havim 1-2 nap késéssel esetleg de rendszeres volt eddig.

#terhesség #Barnás rozsaszines vérzés
2022. aug. 10. 13:47
A kérdező szavazást indított:
Terhesség
Hormonzavar
26 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
5 nap késésnél már ki kellett volna mutatnia, de azert csinalhatsz még 1 tesztet, hogy biztosra menj. Orvoshoz szerintem felesleges menned, ha egyébként rendszeres a ciklusod, elofordul ilyen néha. Ha mégis terhesség lenne, akkor még úgysem lát semmit. De szerintem még fog jönni, a vérzés nem terhességi tünet
2022. aug. 10. 13:53
 2/5 anonim ***** válasza:
És csináltál új tesztet, mert ha csúszott az ovud akkor lehet később is lenne + a teszt
2022. aug. 10. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy terhes, simán lehet hogy most ez csak egy ilyen hónap.

De ártani nem árt ha elmész dokihoz, max vissza hív ha úgy van de jobb az elővigyázatosság.

Egyébként ha gondolod tesztelj újra

2022. aug. 10. 15:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Közben a biztonság kedvéért csináltam még egy tesztet negatív. Azért is merült fel bennem a terhesség kérdése, mivel hónapok óta próbálkoztunk babával de eddig sikertelenül,ez volt az első alkalom, hogy elmaradt a havim vagy bármi tünetem lenne. Ennek ellenére elmegyek orvoshoz,mert ez alapján valami nincs rendben és remélem mihamarabb rendbe jönnek a dolgok.
2022. aug. 10. 16:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok szerencsét és kitartást!:)
2022. aug. 10. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!