Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cukorbetegség miatt nem jön a...

Cukorbetegség miatt nem jön a baba?

Figyelt kérdés
Járok endokrinológushoz, és ő megállapította hogy PCO-m van. Kaptam rá meforalt. Másfél év után sem jött a baba, nézett még vérképet, és most kiderült hogy nagyon magasan a cukrom és nem esik vissza időben (terheléses cukorvizsgálaton derült ki). A doki azt mondta hormonálisan van peteérésem de a cukor miatt nem ágyazódik be. Ez lehetséges? Persze még pajzsmirigy problémám is van, de azt már helyrehozták. Nem tudom mi jöhet még.
2010. szept. 23. 15:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát nem igazán.Múlt hónapban volt,de csak a ciklusom 26. napján és 40 napra jött meg akkor.Most járok a 38. napon és úgy néz ki,hogy tegnap volt peteérésem.Nekem is van Pcos sajnos.
2011. júl. 2. 09:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Szia.Utolsó válaszoló vagyok. Mi van veled azóta? Képzeld , én szeptemberben pozitívat teszteltem,spontán teherbe estem, de sajnos a 7. héten elvetéltem.:((( Most nagyon magam alatt vagyok.Remélem legalább te jó híreket írsz.
2011. okt. 27. 14:54
 13/17 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom!!!! Szegénykém.

Nekem már volt egy sikertelen inszemem, most lett volna a következő, erre a 10. napon csak 2 db 15mm tüszöm volt.

Majd vasárnap megnéz a doki de félek mert 26 naposak a ciklusaim, és akkor már mindegy, meg ugye itt a hosszú ünnep is.

Én is kivagyok már teljesen.

Vettem egy homeopátiás nyugtató tablettát. csak nem olyan káros mint az igazi nyugtatók. De jó. Nem sírom el magam ha rágondolok hogy már nem bírom.

Próbáld ki.

Sedatif Pc szopogatós tabletta. 1000 Ft 40 szem.

Mikor próbálkozhatok legközelebb?

2011. okt. 27. 18:21
 14/17 A kérdező kommentje:

És ha megkérdezhetem, spontán vetélés volt?

Vagy mi volt a baj?

Persze ha nem akarsz róla írni, megértem.

2011. okt. 27. 18:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Szia! Aranyos vagy,hogy írtál.Az orvosi papíromra azt írták,hogy missed ab. Egyik reggel elkezdtem vérezni,rögtön rohantam a kórházba,de az ultrahangon már nem látták a babát.2 év sikertelenség után sikerült és el is veszítettem. Novemberben lett volna az első inszem,de nem volt rá szükség,mert sikerült.Úgyhogy most ez is tolódik februárig.Az sztk-s doki azt mondta,hogy 2 hónap múlva próbálkozhatunk újra,a Kaális dokimhoz ma délután megyek és meglátjuk ő mit mond.Szép napot neked! Évi
2011. okt. 28. 05:55
 16/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Mit mondott a kaáli-s doki?

És miért csak februárban lehet az inszem?

2011. okt. 31. 14:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia.Azt mondta a doki,hogy decemberben próbálkozhatunk újra.Szerinte 4 héten belül meg kell jönnie a mensesemnek,ha nem jönne meg,akkor menjek vissza hozzá és ad Norcolutot,ami majd meghozza.Még mindig van Hcg a szervezetemben,de azt mondta,hogy ne aggódjak,mert a következő menstruációval fog végleg kiürülni a szervezetemből.
2011. okt. 31. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!