Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek lett csak 1 hettel a...

Kinek lett csak 1 hettel a nem vart utan pozi a terhrssegi teszt?

Figyelt kérdés
Elso terhessegemnel 5 nappal a nemvart utan lett 25-ös erzekenysegu teszttel pozi ès most a nemvart utan vagyok a harmadik napon ès a 10-es teszt negativ.Verzesem egyaltalan nincs.Görcsölök szaladgalok wcre hogy na most biztos megjott de nem..Mindig pontosan a 28. Napra jon meg a menstruaciom.Nem szokott kesni.
2022. aug. 10. 07:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem tudta, mikor ovulált...
2022. aug. 10. 08:25
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Ahogy az első írta, aki nem tudta pontosan az ovuja napját, nem követte semmivel. Ovutól legkésőbb 14 nappal pozi lesz bármilyen teszt. Ami egybeesik a mensi idejével. Te ezekszerint nem tudod mikor van ovud sőt, a leírtak alapján azt gondolod mindig késik a mensid...csupán lehet csak szimplán hosszabbak a ciklusaid.
2022. aug. 10. 09:15
 3/15 A kérdező kommentje:
Mindig a 13.vagy 14. Napon.Megerzem.Ritka mikor nem es akkor is pontosan megjott.Remelem nem valami fertozes 🤦‍♀️
2022. aug. 10. 09:34
 4/15 A kérdező kommentje:
De koszonom a valaszokat :)
2022. aug. 10. 09:34
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért az ovut nem lehet biztosra érezni... hidd el tuti nem akkor volt mikor azt hitted. Én évek óta tesztelek és figyelem és baromira becsapós :) sokszor voltm hogy azt hittem na most tuti ovum van jóval korábban aztán csak egy hét múlva a cillushosszomnak megfelelően lett csak pozi az lh teszt. Az ovus tünetek szúrka feszülés puffadás hányinger stb ez mindig mind jelentkezhet egy héttel hamarabb vagy csak egy két nappal hamarabb is. A beágyazódás nem fog senkinek se felgyorsulni vagy lassulni. Egyszerűen 14 nappal ovu után már van elegendő hcg a tesztekhez.
2022. aug. 10. 10:02
 6/15 A kérdező kommentje:

Lh teszt is alatamasztotta es doki is ultrahanggal. Sokszor ezert is tudpm hogy mit erzek olyankor mintha megtelt volna a petefesxkem valamivel.Mondjuk ebben a hoban ezt nem ereztem.Volt mar mikor nem ereztem de ugyanugy pontosan megjott ezert nem ertem 🤷‍♀️Elozo terhessegemnel is ennel az erzesnel voltunk egyutt es teherbeestem de akkor meg nem tudtam hogy mi az 😅Nekem nincs semmi tunetem most egyenlore a gorcsok is lealltak halistennek.De lehet most kivetelesen lehet elmqradt az ovum vq

Agy nem tudom.Csak fura hogy anno is 5 nappal jelezte a clear blue teszt

2022. aug. 10. 10:13
 7/15 A kérdező kommentje:
5 nap keses utan
2022. aug. 10. 10:14
 8/15 A kérdező kommentje:
De köszönöm a valasz 🥰ha hetvegeig nem jon meg 1 het keses utan mar csak kiderul hogy lesz es csinalok egy masik tesztet
2022. aug. 10. 10:49
 9/15 anonim ***** válasza:
48%

Jelen 😀

A kislányomnál , soha nem figyeltem magamon semmit. Nem is éreztem semmit soha.

Ovus fájdalom ,hasszúrka stb.

Nekem viszonylag hosszú volt a ciklusom ,32-33 naposak.

Egyik alkalommal ,mikor épp meg kellett volna jönnie a mensinek,hát nem jött.. aznap nem. Másnap sem ,de harmadnap mikor már nem jött meg ( kb tudtam mikor lenne azért esedékes ) csináltam egy tesztet,ami full negatív lett. Hát gondoltam biztos csak késik ,stressz. Épp költöztünk... Na mikor már 1 hét eltelt ,és még mindig semmi ,akkor csináltam egy újabb tesztet ,ami halvány ,még csak nem is full erős pozitív lett.

Doki azt mondta ,hogy később fogant meg ,nem közèpidőben. Amikor pozitív lett a teszt , épp hogy halvány akkor lehetettem kb 2 héttel az együttlét után. Ez viszont azt jelenti ,hogy menzesz előtt 1 héttel fogant meg a kislányom.

1 héttel mindig is kisebb volt. ☺️

Szóval ez az én sztorim.

2022. aug. 10. 22:09
 10/15 anonim ***** válasza:
Bas.zki értsétek meg végre, nics olyan hogy "mensi előtt 1 héttel meg 2 nappal fogan". Ha kitolódik az ovuláció, tolódik a mensi is...
2022. aug. 11. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!