Kivagyok idegileg, pár nap múlva tesztelhetek, mit tegyek?
Érzemi hullámvasút a mai, tehnapi napom, izgatott vagyok, bőgök, szomorú vagyok. Várom is, nem is. Volt egy vetélésem és egy missed ab miatti műtétem már. Nagyon szeretnénk babát, de akkor se leszek nyugodt, ha pozitív lesz a teszt, ha meg negatív, akkor megint csalódottság.
Hogyan lehet ezt normálisan kezelni?
Csak azt ne írja senki, hogy "engedd el", a gondolataim szinte csak ekörül forognak, lehetetlen kizárni.
Ha pozitív vedd úgy,
hogy lesz egy csoda babád,
valóra válik az álmod,
teljes lesz a család.
És ez nem véletlen, eljött a ti időtök és minden rendben lesz.
(Plussz ha stresszelsz azzal ártasz.)
Sok sikert!:)
Pedig, ha hiszed, ha nem az "elengedés" a megoldás :D
5 év volt mire az először estem teherbe. (Nem maradtak velünk.) Persze pont akkor mikor terveztük életünk első repülős nyaralását. Gyerekkorom óta vágytam a repülésre (azóta se repültem), évek óta az első olyan ciklusom volt, mikor csak egyszer tudtunk munka miatt együtt lenni, és ez miatt az első ciklus, mikor tudtam, kizárt a terhesség így totálisan elengedtem, sőt úgy voltam vele repülés után majd újra belelendülünk... persze bumm terhes lettem ikrekkel :)
Missed ab után, azzal foglalkoztam, hogy az okokat kerestem, megfelelő dokit találtam aki közölte, még fél év mire hat a gyógyszer és jöhet a baba. Ezzel kb az agyam átkapcsolt, hogy juhu most gyógyszer, diéta kicsi fogyás, teljesen belemerültem a diétába, sütés főzés, és tudtam, hogy tavasszal már akár terhes is lehetek... persze harmadik hónapban már terhesen mentem a dokihoz kontrollra :)
Szóval igen...az elengedés fontos. Közel hét év várakozás után, tapasztalatból mondom :D
Most szeretnénk még egy babát, persze kattogok, de hátránnyal indulunk egy rossz alvó gyerek mellett xD
Próbálj ne csak gyermeket tervezni, hanem egyebet is, tervezz meg egy nyaralást vagy telelést, tervezz egy nagyobb kertipartyt vagy bármit, találj valamit ami rövidtávon jobban leköt, és mondd magadnak, hogyha ezen túl vagytok kényelmesen jöhet a baba. Kicsit csapd be magad :)
Egyébként, voltatok vizsgálatokon? Minden rendben? Pajzsmirigy, IR, peteérés, progeszteron? Párod volt vizsgálaton? Ha még nem akkor ezeknek is neki lehet ugrani.
Mielőbbi sikert nektek, ne legyél letörve, az egyetlen megoldás úgyis az lesz, hogy egyszer csak anyuka leszel :) hajtson ez előre. Manapság csak annak nem lehet gyermeke akinek nincs méhe. Bár még akkor is ott az örökbefogadás... szóval kitartás, eljön a ti időtök is :)
Köszi a válaszokat!
Már van egy 8 évesünk, elsőre összejött, az elvetélt baba is, a missed ab-os 2. Hónapban.
Azóta eltelt 4 hónap. Vagyis 4 hónapja próbálkozhatunk. Pajzsmirigy rendben van, más komolyabb kivizsgálás nem volt, mivel már van közös gyerek.
Köszönöm!
Igyekszem erőt venni magamon és másképp felfogni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!