Mitől lehet ez?
Ha a tüneteid terhesség okozná, pozi lett volna a teszted. Szerintem csak megfog jönni.
Ha 24.napon van ovud és 32.napon mensizel, akkor orvos nélkül nem leszel terhes, mert 8 napos luteális szakasszal nem sikerül a beágyazódás. 11 naposnak kell lennie minimum és már azzal is kicsi az esély, 10 napos luteálistól már orvosi segítség kell.
Itt a kérdés az, hogy honnan tudod az ovud? Ha csak tippelsz megérzésre néhany tünettel, akkor szinte biztos, hogy tévedsz, ha szerencséd van.
Ha lh tesztet használsz és tényleg 8 nap múlva mensizel, akkor gyorsan keress fel egy endokrinológus nőgyógyászt.
Ha 24.napon van ovud, akkor a mensidnek 36-40.napon kell megjönnie. Ilyen hosszú ciklus mellett, ritkán van normális peteérés. Szóval gondold át, hogy akkor most ez nálad hogy is van, mert tuti valami nem stimmel.
Csinálj lh tesztet, ilyen nyák figyelgetésre nem adnék, volt hogy vizes volt, 1 héttel ovu előtt.
Most minden jel arra mutatott, hogy hamar lesz ovum, nyák, lubidó azt hittem most lesz, erre az ovu teszt 1 hét múlva lett +.
Menj el magán vérvételre, az mutatja ha a teszt nem.
Várj pár napot, lehet megfog jönni csak stresszelsz és ez hátráltatja, ha nem jön továbbra se tesztelj, ha az is negatív akkor orvos!
Egyébként én a Predictor early tesztet javaslom 10-es érzékenységű. Nekem bevált.
Szia ha megjön lh tesztelj a 10.naptól és ha lehet a hőt is kezd el figyelni.
Nyákra sose adunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!