Kinek sikerült már az első hónapba a Clostilbegyt ?
Tényleg nagyobb az esély ikrekre?
Nekem 2x1 naponta mesélnétek?
Az első ciklus mindenkinél lutri, nem tudni, téged mennyire fog stimulálni a kapott dózis. Ez sötétben tapogatózás, így mondta az orvos.
Semmit nem jelent rád nézve, hogy másnál hogy alakult.
6. Hozzászólónak igaza van.
Ez csak annak csodaszer, akinek nincs kifejezetten háttér problémája ami miatt nincs pé.
Pl nekem is tök jól csinált ovut, de baba nem lett.. végül kiderült az ok pajzsmirigy alulműködés meg IR, amint azt kezeltük lett ovu és hamar jött a baba is.
Sajnos a closty nem egy csodaszer, mert oka van az elmaradt ovunak, és azt kell kezelni.
Hakivoltál vizsgálva és alapvetően nincs más gondod, akkor segíthet. Általábn 2 max 3 hónapig szabad szedni utána szünet kell, vannak akiknek a szünetben sikerül a baba, mert további ciklusra is kihat.
Minden esetre sok sikert, de azért járj utána jobban. Remélem a doki uh-ra visszahívott, ha nem akkor cseréld le, mert túlstimulálhat amitől meg baj lesz.
Nekem nem volt hatterproblemam, csak nem volt peteeresem. En is 2x1 szemet szedtem a 3.naptol. Az elso honap sikerult.
Uh-s kovetes fontos hozza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!