Ki tesztel a héten?
Figyelt kérdés
Mikorra nem várod? Hanyadik próbálkozós hónap? Esetleg bármi tünet?
Nekem érzékeny a cicim, de tünetnek korainak tartom. Szerdán tesztelek 10-es tesztel.
2022. aug. 8. 16:42
31/55 anonim válasza:
Köszi! Megírom mindenképp. Bár a melleim nem érzékenyek már, csak olyan teltebbek. Meg olyan furcsa nyugodtság van bennem. Pedig alapból is robbanékonyabb vagyok, most meg semmi ilyen
32/55 anonim válasza:
Nem akarok veszjoslo lenni.. de nekem a Predictor early akkor is halvany pozitiv volt mikor kizart volt a terhesseg. Olvass utana.. tobbnyire szinte mindenkinek ott a masodik csik..
33/55 A kérdező kommentje:
Nem első terhesség, mindig predit használtan, engem sose csapott még be.
2022. aug. 12. 10:03
35/55 A kérdező kommentje:
2022. aug. 12. 10:29
36/55 A kérdező kommentje:
...Hogy vegyen egy másik tesztet. lemaradt :)
2022. aug. 12. 10:30
38/55 anonim válasza:
Remélem az enyém is ilyen szép pozitív lesz
39/55 anonim válasza:
Ma ellőttem egy 10-es tesztet, ma a 24. ciklusnapom. De sajnos negatív. Este úgy éreztem mindjárt megjön! A melleim nem érzékenyek, vizesebb folyásom is van!
Meg fog jönni szerintetek?
40/55 anonim válasza:
Illetve oldalt fáj mindkét mellem, ha enyhén meg nyomom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!