Ki tesztel a héten?
Mikorra nem várod? Hanyadik próbálkozós hónap? Esetleg bármi tünet?
Nekem érzékeny a cicim, de tünetnek korainak tartom. Szerdán tesztelek 10-es tesztel.
Holnapra nem vártam, mára megjött. 1,5 éve nem jön a baba. Pedig vannak már gyerekeink.
Neked pedig drukkolok!🤗
Sajnálom! De biztosan jönni fog!
Köszi a jókívánságokat!
3-as, azért még ne add fel amíg nem jön meg.
Korábbi terhességeknél tudtam hogy sikerült, még a beágyazódást is éreztem, pecsételő vérzés is volt, most viszont semmi ilyesmi. De reménykedem azért.
Szia!Én két hete teszteltem pozit,most vagyok 6+1.
Férjemmel megbeszéltük,hogy mégsem kell 3.gyerek,lemondtunk rola,erre terhes lettem ....
tünetet ne várd.Nekem semmi tünet nem volt!Sőt.Aznap mikor meg kellett volna jönnie,két erős fájdalomcsillapítot is bevettem,mert annyira fájt a hasam.Másnap csak nem jött,aztán csinltam tesztet.Majd le esett az allam.Mivel egyszer voltunk úgy együtt,hogy nem védekeztünk,mert mondtam a férjemnek messze még a peteérés...🙈
Halk gratula, 7-es! :)
Írd majd meg a későbbi teszt eredményét is!
Szia :) 9..probalkozos honap..
Vasarnapra nem varom de elotte mar 2-3 nappal szoktam pecsetelni. Bar ebbe a honapba pont csuszhatna az babaaldas mert az eletunk ugy alakult de nem szakitottuk meg 1 honapra a folyamatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!