Ki tesztel jövő héten? Tünetek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 09:10
2/15 A kérdező kommentje:
szia!
Csütörtökre nem várod?Vannak "tüneteid"?Mióta próbálkoztok?
2012. ápr. 13. 09:30
3/15 anonim válasza:
Amúgy lombikos vagyok.Nincs semmi tünetem és már 5 éve próbálkozunk.
5/15 A kérdező kommentje:
Mi egy hónapja próbálkozunk,de remélem nem is kell többször!
Nekem a melleim nagyon érzékenyek,fájnak és nehezek és hasszurkám,megjön érzésem van 2 napja!
Remélem neked is pozi++++ lesz a teszted!:)
2012. ápr. 13. 09:36
6/15 anonim válasza:
Hát bizok benne és szoritok neked.
7/15 anonim válasza:
Sziasztok,én szerdára nem várom,nekem a mellem nem érzékeny,viszont a hasam szurkál és olyan érzésem van mint mesi előtt,ami furcsa mert mesi előtt 2 nappal szokott ilyen érzésem lenni.Remélem mindegyikünknél pici baba van :)
8/15 anonim válasza:
Akkor neked is szurkolok.az első voltam.
9/15 anonim válasza:
Én szerdán fogok tesztelni, hasszurkán kívül semmi más nincs, max hogy néha fáj a fejem. Remélem nem fog megjönni mert kicsi barnás maszatolásom az van. Mindenki remélem hogy összejön és szorítok nektek :)
10/15 A kérdező kommentje:
Mizu csajok?Tesztelt már valaki?
Nekem megjött,de azért nektek szurkolok!Majd írjatok!
2012. ápr. 17. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!