Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha mar tobb mint fel eve 1-2...

Ha mar tobb mint fel eve 1-2 nap csuszassal max de megjott mindig,akkor lehetsgees terhesseg?

Figyelt kérdés
Illetve,a masik kerdesem az lenne,hogy mitol lehetseges az,hogy a koldokomtol egy par centire felul van egy vonal es csak az ala hizok?
2022. aug. 5. 16:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

Igen, ha menstruálsz, az azt jelenti, hogy nemileg érett vagy, így teherbe is tudsz esni.

A másik kérdésedre a válasz pedig az, hogy valószínűleg olyan alkat vagy, aki hasra hízik. Vigyázz, mert az elhízás és a hasi zsír számtalan súlyos egészségügyi probléma, betegség melegágya. Oda kell figyelni az étkezésre és a mozgásra.

2022. aug. 5. 16:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én őszintén egyik kérdésed se értem.
2022. aug. 5. 16:14
 3/11 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam,azt tudom hogy nemileg erett vagyok,csak a terhesseget ha minden igaz a megjott menstruacio kizarja,szoval igy akkor biztos nem terhesseg?’
2022. aug. 5. 16:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
2 vagyok, gondoltam hogy valami ilyesmi kérdés lesz a háttérbe. Szóval te azt gondolod, fél éve terhes vagy, és a hasad is azért nő?
2022. aug. 5. 16:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

:-D Jaaa

Jézusom :-D

Szóval akkor az a kérdés, hogy fél éve dugtál, azóta még minden hónapban megjött, de azon parázol, hogy terhes vagy-e?! :-D

2022. aug. 5. 16:19
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen,parazok neha
2022. aug. 5. 16:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne parázz, kérd el az egyik 8. osztályos barátnődtől a biológia tankönyvet, és olvasd el az ember szaporodásáról szóló fejezetet.
2022. aug. 5. 16:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ennél nagyobb hülyeséget még nem láttam a héten.
2022. aug. 5. 16:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha védekezés nélkül szexelsz lehetsz terhes. Ezek szerint egy fél évvel ezelőtti dolog miatt aggódsz feleslegesen, hiszen már erősen rúgdosna, te meg menstruálsz is.

Tesztelj, remélhetőleg az megnyugtat!

2022. aug. 5. 16:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne költs tesztre feleslegesen. Nem vagy terhes.
2022. aug. 5. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!