Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nincs problémám akkor rá...

Ha nincs problémám akkor rá érek 8/9 hetesen menni először orvoshoz?

Figyelt kérdés

Most vagyok 6+0 ,ha addig nincs panaszom rá ér akkor menni hogy biztosra legyen szív hang?

Köszönöm.

#orvos #8 hetes #Elsőuh
2022. aug. 4. 22:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%

Én az elsővel is 8. héten mentem, semmiről sem maradtam le. A másodikkal is hasonlóan.

Nincs tapasztalatom, mert szerencsére megúsztam, szóval nem akarok beleokoskodni, de méhen kívülinél nem az van, hogy azért pecsételés, görcsölgetés, ilyenek jelentkeznek? Az első terhességemnél az orvos először benézte, azt hitte, méhen kívüli, és ezeket kérdezgette, aztán csodálkozott, hogy semmi gondom nincs. Tehát ilyen esetekben zömében(?) van panasz, ami indokolja a korábbi orvoshoz menést. Ha semmit nem érez az anya, max émelyeg vagy ilyen hasonló klasszikus tüneteket produkál, akkor azért szerintem igen minimális esélye van, hogy baj legyen.

2022. aug. 5. 09:26
 12/16 A kérdező kommentje:

Émelygés,hányinger,hányás,mellfeszülés, puffadás (volt első gyereknél is) megvan.

A tesztem is folyamatosan erősödött,nincs panaszom.

Ma vagyok 6+1,mahoz 2 hétre kaptam időpontot,azt mondta a doki ha nincs panasz ráérek akkor menni. Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

2022. aug. 5. 12:03
 13/16 anonim ***** válasza:
52%
Boven. Fejlett orszagokban a 12 hetes ultrahang van eloszor ha nincs gond.
2022. aug. 5. 12:39
 14/16 anonim ***** válasza:
57%
Bőven ráérsz. A méhen kívülinek pedig jelei vannak. Csak Magyarországon divat 6. héten futkosni, nyilván pénzért azt mondja az orvos menj csak 😄. Az esetek többségében semmi értelme. A sok lepontozó menjen csak, ha megnyugtatja, de nem véletlen ajánlják kb minden normális országban, hogy a 8. hét után menjen az ember legkorábban.
2022. aug. 6. 12:06
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,igen az orvosom is a 8.hetet mondta.
2022. aug. 6. 15:03
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

A nemtudom hanyadik valaszolo vagyok. Dolgoztam surgossegin , a mehen kivuli terhesek orditanak a fajdalomtol. MINDEN esetben.

Kerdezo, 8. het teljesen eleg, nalunk, kulfoldon 12. heti ultrahang az elso hivatalos idopont, elotte max. el lehet menni a haziorvoshoz, ha pl. valami gyogyszert szed az illeto. Vagy ha gond van akkor egyertelmuen nogyogyaszati ugyeletre. Ha nincs, akkor felesleges elotte menni.

2022. aug. 6. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!