B.é.t.a hcg ?
2.0 IU/L ennyi lett
Pedig volt halvany pozitiv tesztem
Az eredményed egyértelmű, nem vagy terhes. Ha volt pozi teszted és rá 5 napra vérvétel akkor ennyi. Kémiai volt,elindult valami, de megszakadt. Ez gyakoribb mint hinnéd.... ha nem nézegetnénk mensi előtt nem is tudnánk róla... a vérvételedből meg már azt se lehet megmondani, hogy elindult e valami. 5 felett lenne. De mivel az elején bazi gyorsan ürül a hcg így simán lehet ezért ilyen minimális már az eredmény...nekem pl erősödtek a tesztek és megjött a mensim... a vérzés napján is csináltam tesztet még erősebb volt mint az előző napi, ezért reméltem elmúlik a vérzés, de nem. Másnap is csináltam tesztet az már hómező lett. Szóval kb 1 nap alatt kiürült annyi hcg, hogy a szép pozi tesztből hómező legyen.
Felesleges tovább agyalnod rajta, nem depizni kell, hanem utcu neki várni a kövi alkalmat, szedni a folsavat meg a d vitamint és hajrá :)
Hidd el majd jönni fog a baba. Ha régótá várjátok akkor meg endokrinológust keress és mindent nézess meg, pajzsmirigy hormono, cukor,.inzulin...stb... sokszor ez a gond. És hidd el, ha mondjuk vékony vagy is lehet IR-ed...sőt. és nagyon tünete sincs.. kezelni kell.
Szóval gondold át mizujs veletek, és lépj tovább.
Köszönöm 24-es
Amúgy a folsav és a dvitamin mibe segít?
A d vitamint nem tudnám megmondani, de hiány esetén sikertelenseget okoz, és kb mindenki hiányos Magyarországon...
A folsav pedig nagyban csökkenti a nyitott gerinc és nyitott koponya kialakulását, de ez kifejezetten még a fogantatás előtt szedendő, a pozitív teszt után már mondhatni nincs jelentősége, mert a fogantatás pillanatában már hatása van. Nyugodtan olvass utána érdemes tudni. Folsav hatása a terhességre meg a d vitamint is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!