Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Éretlen tüszőknél sikerült a...

Éretlen tüszőknél sikerült a teherbeesés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Voltam orvosnál a 13. ciklusnapon, látott pár apróbb éretlen tüszőket, volt valakinek hasonló és sikerült a teherbeesés vagy ilyenkor már ebben a hónapban kizárt?

(Második babával próbálkozunk 4 év után)

Köszi előre is aki ír értelmeset!

2022. júl. 26. 06:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha éretlen a tüsző, akkor nem nő meg akkorára, hogy megrepedjen + a benne lévő petesejt (ha van benne) szintén éretlen marad.

Hosszú ciklusaid vannak? Ha igen, az is lehet, hogy ez nálad gyakori jelenség, ami egy lehetséges magyarázat a meddőségre.

Csak random mentél most 13. napon, vagy ciklus elejétől követte a dolgok alakulását az orvos? Ha nem, érdemes lenne egy ilyenre menni, amikor vérvétellel együtt figyelik a hormonok és a tüszők alakulását.

Nekem így derült ki anno, hogy normális hosszúságú ciklus mellett sem volt rendes peteérésem, valameddig eljutott a növekedő tüsző, de nem repedt meg. Amíg pedig előtte nem diétáztam (IR diéta) a ciklusaim is nagyon hosszúak voltak (35-45 nap).

2022. júl. 26. 06:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod!

Random mentem el a 13. napon, igazából hosszan szoptattam az első gyerkőcöt és nagyjából mostanra állt be a ciklusom és teljesen elapadt a tejem.

Átlagosan kb 26-29 naposak szoktak lenni a ciklusaim.

2022. júl. 26. 06:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Bocsánat az offért. Első válaszoló: és mi lett azzal a tüszővel ami nőtt de nem repedt meg? Volt követve ultrahangon?
2022. júl. 26. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!