Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Amikor a peteérés időszakában...

Amikor a peteérés időszakában szúr az oldalunk, akkor aznap vagy utána érdemesebb összebújni?

Figyelt kérdés

2022. júl. 25. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Akármikor, amikor csak kedvetek van hozzá.
2022. júl. 25. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
nem tudni, hogy kinek mikor jelez így a teste. inkább figyeld q hüvelyváladékot, vagy lh tesztelj, az nagyobb és biztosabb segítség..
2022. júl. 25. 21:59
 3/5 A kérdező kommentje:
A hüvelyváladék, amikor tojásfehérjéhez hasonló, akkor van peteérés, tehát aznap van a legnagyobb esélye a teherbeesésnek?
2022. júl. 25. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:
42%
Én egyszer próbáltam az ovulációs tesztet kíváncsiságból,nekem aznap volt pozitív,mikor elkezdett szurkálni az oldalam,szóval inkább aznap,mert elvileg pozitív teszt utáni napon van peteérés 12-24 órával.Ha kíváncsi vagy,próbálj ki egy ilyen tesztet legközelebb és akkor tudni fogod,nálad hogy működik.Én abban a hónapban lettem terhes,mikor kipróbáltam a tesztet,de ez csak véletlen,mert a teszttől függetlenül is együtt voltunk sokszor 😊.Ha rendszeres a ciklusod,nagyjából előre ki tudod számolni az ovulációt,pár nappal korábban is érdemes már együtt lenni.
2022. júl. 25. 22:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Ó annyira egyéni. De szerintem lényegtelen, hogy ovu előtt vagy aznap csinálja, aznapi együttlét az tökéletes, nekem pl másnap már lehet késő is lenne. LH tesztet használok és mikor pozitív volt, egyedül hüvelyváladék utalt közelgő ovura (meg a naptár) de szurkálás csak másnap volt.
2022. júl. 26. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!