Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek terhes?...

Szerintetek lehetek terhes? (Többi lent)

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, mielőtt mindent leírok le szeretném szögezni, hogy mindig rendesen, óvszerrel védekeztünk, de én azért mindig félek kicsit, mert sosem lehet tudni. Tehát utoljára június 23-án voltunk együtt, másnap este meg is jött a menstruációm, de mintha gyengébb lett volna. Az aktus után kb. 24 nappal este csináltam csak megszokásból egy x-epil tesztet, amin mintha megjelent volna egy elég halvány második csík. Emiatt másnap reggel ijedtségből csináltam egy digitális clearblue tesztet, ami már az aktus után 25 nappal volt, az negatívat mutatott, így meg is nyugodtam. Most, július 22-én elkezdődött a menstruációm előtt szokásos barna folyás, picit erősödött is, ám korántsem olyan erős a vérzés, mint szokott lenni, hanem sokkal sokkal gyengébb, így emiatt megint aggódni kezdtem. Szerintetek? Nyilván fogok csinálni egy új tesztet, de már annyira idegesít ez a sok aggódás, annak ellenére hogy mindig odafigyeltünk, nem tudom mit tudnék tenni ez ellen.

2022. júl. 24. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Túlaggódod. Tuzi nem vagy terhes.
2022. júl. 24. 19:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Aktus után 25 nappal már biztosat mutat a teszt. A digitális meg főleg. Védekeztek és a menstruációd is, megjött. Nem vagy terhes. A vérzésed a stressztől is lehet kevesebb, mint máskor.
2022. júl. 24. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Nem vagy az, de ha ennyire aggódsz akkor még is miért nem íratsz fel gyógyszert??? Értem én, hogy nem jó meg hormon meg nagyon erős de szerintem neked igen is az kéne mert így állandóan aggódni fogsz vagy mi??? Mert 100% csak akkor van ha nem szexelsz ezt gondolom tudod és szerintem beteges ez a félelem.
2022. júl. 24. 19:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Valóban igazad van #3, eddig a mellékhatásoktól való félelem miatt nem írattam gyógyszert, viszont én is belátom hogy kelleni fog, szóval a közeljövőben próbálok keresni egy alapos orvost, mert eddig nincsenek jó élményeim még a magándokikkal sem
2022. júl. 24. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Csoda lenne ha terhes lennél. Én is a gyógyszert javaslom. Nekem is voltam az elsőnél mellékhatások és váltottam. 10 évig szedtem minden gond nélkül, mikor abbahagytam elsőre összejött a baba. Én túlságosan szerettem nyugodtan szexelni, szóval nem csinálnám másképp.
2022. júl. 24. 20:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes, inkább a hormonjaid nem lehetnek jó állapotban. (barnázás, gyenge mensi)
2022. júl. 24. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!