Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Első várandósságnál is lehet...

Első várandósságnál is lehet hamar érzeni a babát?

Figyelt kérdés

14 hetes,első babás kismami vagyok.

Este,mikor telejs nyugalomban vagyok,szokam érezni furcsa dolgokat a pocakban.

Mintha buborékok durranának szét.

2008. jan. 2. 13:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát, az első terhességnél a 18-20. hét körül szokták érezni a babócát, mert akkora már biztosra vehető, hgoy amit érzel, az nem bélmozgás. Hogy most érezheted-e? Szerintem korai még, de hát higgy benne ha jólesik, hiszen most már rövidebb idő áll előtted a mozgásig, mint amennyi mögötted van, vagyis most már akármikor lehet, csak nem lehetsz benne 100%-ig biztos.
2008. jan. 2. 14:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom,hogy a 18-20-ik hét körül érzed meg először.Én is első babás vagyok,és már én is nagyon várom,de pár hétig még nem gondolom ,hogy az lenne,bármit is érzek a pocimban.

13 hetes kismami

2008. jan. 2. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!