Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség első heteiben lehet...

Terhesség első heteiben lehet érzeni nyomást a hasban?

Figyelt kérdés
nekem amióta elmúlt a pecsételős barnázásom folyamatosan nyomást érzek a hasamban:S lehet h terhes vagyok?egy tesztet csináltam ez a pecsételős időszakban de negatív lett
2010. júl. 19. 09:16
 1/8 A kérdező kommentje:
mostanában meg állandóan felvagyok puffadva:S
2010. júl. 19. 09:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet. Hasonló a mensis fájdalmakhoz. A pecsételés elmúlása után egy héttel már tuti kimutatja a teszt!
2010. júl. 19. 09:22
 3/8 anonim ***** válasza:

nekem még semmi tünetem, de mindenkinél más lehet

4+5 hetes

2010. júl. 19. 09:47
 4/8 A kérdező kommentje:
ha az utolsó rendes menstruációmat veszem figyelembe akkor már 8 hetes vagyok!!ez a barnázás 3 hete volt
2010. júl. 19. 09:57
 5/8 anonim ***** válasza:
akkor erről még nem tudok nyilatkozni sajnos. még csak 1. babám lesz.
2010. júl. 19. 10:20
 6/8 anonim ***** válasza:
4 hetesen erősebb lett a 2, vonalam mint a conroll. nem gondolod h már egy teszt megadná neked a válasz ahelyett hogy másoknak teszel fel olyan kérdést amie nem tudnak váélaszolni?
2010. júl. 19. 12:51
 7/8 anonim ***** válasza:

változó, hogy a teszt kinek, mikor mutatja ki. de ennyi idősen még extrém esetben is ki kell mutassa.

próbálj egy tesztet!

2010. júl. 19. 12:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is tesztelj!

Várjuk az eredményt!

2010. júl. 19. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!