Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen védekezés mellett...

Milyen védekezés mellett lettél terhes?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy kis teret adni a véletlennek, de úgy, hogy az tényleg véletlen legyen.

Hogyan estetek véletlen teherbe? Mennyire volt véletlen?

2022. júl. 18. 17:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nettó hülyeség, amit csinálni akarsz:D Komolyan, semmi értelme. Megszakítás amúgy, ami 50-50%os.
2022. júl. 18. 18:29
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem arról van szó inkább, hogy a pasi nem szeretne gyereket te pedig igen? 🙂 Egyéb esetben nem tudom elképzelni ennek mi értelme lenne.
2022. júl. 18. 18:53
 13/22 anonim ***** válasza:
98%

Most ha esélyt akarsz adni a gyereknek, akkor ne védekezz. A gyerekvállalásnak kicsit komolyabban kéne nekilátni, nem így, hogy adok esélyt, meg nem is. Ha rendesen próbálkoztok, az is lutri, 20% az esély, ha jól tudom.

(Ja, és nem ártana, ha a pasi is tudna a szándékaidról.)

2022. júl. 18. 19:11
 14/22 anonim ***** válasza:
98%
Tipikusan akkor szoktak ebben reménykedni a nők, ha a férfi nem akar gyereket, de ők már nagyon és gondolják, majd eldöntik helyette, az meg majd megszereti, hisz tudat alatt akarja, csak olyan tesze-tosza és nem látja, hoy telik az idő... stb. Na most ez olyan, hogy nagyobb esély van arra, hogy akár 20 évig várhatsz havonta arra, hogy a PMS tüneteid hátha mégis terhesség jele és szépen belegárgyulsz. Inkább beszéld meg a pároddal és vállaljátok a felelősséget a döntésért, ne azt várd, hogy hátha nem húzza ki időben vagy nem hat a placebó és széttárhatod a kezedet, hogy de csak a "Sors" erőszakolt meg egy csodával és akkor biztos így kellett lennie.
2022. júl. 18. 19:14
 15/22 anonim ***** válasza:
98%
12 pont erre gondoltam. Hogy a pasi mennyire akarja azt a véletlent. Valszes semennyire, nem véletlenül írta úgy a kérdező, hogy "szeretnék", nem pedig "szeretnénk". Kérdező, növessz gerincet
2022. júl. 18. 19:18
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm aki a kérdésre válaszolt.

Egyébként meg akik többet látnak bele a kérdésbe, mint amiről szó van: nem a férjemet akarom becsapni. Azt elég könnyen megtehetnem kerdezoskodes nélkül is -.-

2022. júl. 18. 19:54
 17/22 anonim ***** válasza:
16.:Szívesen! :)
2022. júl. 18. 20:10
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen, #5 voltam
2022. júl. 18. 20:25
 19/22 anonim ***** válasza:
93%

Hát nekünk a megszakítás is teljesen jól működik, már 27 éve, pedig én is reménykedtem mindig egy meglepi babába.

Így viszont szóltam, hogy szeretnék még 1 gyereket, kis győzködés után sikerült is.

2022. júl. 18. 20:37
 20/22 anonim ***** válasza:
97%
Védekezés mellett sosem lettem terhes, amikor gyereket akartunk, akkor meg nem védekeztünk - nyilván. 😄
2022. júl. 18. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!