Milyen védekezés mellett lettél terhes?
Szeretnék egy kis teret adni a véletlennek, de úgy, hogy az tényleg véletlen legyen.
Hogyan estetek véletlen teherbe? Mennyire volt véletlen?
Véletlen?
Ha beléd élvez már van rá esély.
Én 2014-ben, Mirena spirál mellett lettem terhes, akkor 39 évesen.
Sikerült addig megoldani a védekezést, mindenféle probléma nélkül, felelősen, bár azt gondolom akkor is megtettünk mindent.
Két gyerekes, szülni már nem akaró anya lévén, nem volt kérdés mi legyen, de mivel még akkor sem töltöttem be a 40-et (és csak két gyerekem volt ugye), így egy füst alatt nem kötöttek el, hanem a férjem ment utána műtétre (nálam két évvel idősebb), egyrészt mert neki egyszerűbb volt a beavatkozás és akkor 15+éves házasokként már nem akartuk mindezt átélni még egyszer, sem a gumival bohóckodni nem volt kedvünk monogámiában.
Biztosan nem ez az általános, de előfordulhat ilyen is.
A kérdések között olvastam nem egyszer, hogy védekezés mellett lettek terhesek.
Az 5-ost leszámítva mindenki csak poenkodik, mintha ez olyan ritkasag lenne.
Amit itt olvasol, hogy védekezés mellett, az csak itt tűnik gyakorinak, pedig nem az és leginkább a tapasztalatlanokkal fordul elő, mert nem használják megfelelően a védekezést.
Egyébként előttem jött a legjobb megoldás, naptármódszer. Nem szexeltek abban a bizonyos 7-10 napban. Akkor a legnagyobb esélyt kilövitek és lehet meglepetés terén véletlen hamarabb vagy később ovud amivel meg sikerrel jártok. Mondjuk nagyon pontos ciklus mellett azért nehezebben lesz így meglepi baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!