Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen védekezés mellett...

Milyen védekezés mellett lettél terhes?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy kis teret adni a véletlennek, de úgy, hogy az tényleg véletlen legyen.

Hogyan estetek véletlen teherbe? Mennyire volt véletlen?

2022. júl. 18. 17:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Ekkora hülyeséget se hallottam még.
2022. júl. 18. 17:42
 2/22 anonim ***** válasza:
93%
Védekezés mellett sose lettem terhes... Csak amikor élesben ment a dolog
2022. júl. 18. 17:45
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Véletlen?

Ha beléd élvez már van rá esély.

2022. júl. 18. 17:46
 4/22 anonim ***** válasza:
94%
Kettőre zártuk az ajtót.
2022. júl. 18. 17:48
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
20 évvel ezelőtt pharmatex krem.fiatal voltam, nem néztem utána hogy az csak kiegészítő védekezés.
2022. júl. 18. 17:59
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Én 2014-ben, Mirena spirál mellett lettem terhes, akkor 39 évesen.

Sikerült addig megoldani a védekezést, mindenféle probléma nélkül, felelősen, bár azt gondolom akkor is megtettünk mindent.

Két gyerekes, szülni már nem akaró anya lévén, nem volt kérdés mi legyen, de mivel még akkor sem töltöttem be a 40-et (és csak két gyerekem volt ugye), így egy füst alatt nem kötöttek el, hanem a férjem ment utána műtétre (nálam két évvel idősebb), egyrészt mert neki egyszerűbb volt a beavatkozás és akkor 15+éves házasokként már nem akartuk mindezt átélni még egyszer, sem a gumival bohóckodni nem volt kedvünk monogámiában.

Biztosan nem ez az általános, de előfordulhat ilyen is.

2022. júl. 18. 18:10
 7/22 A kérdező kommentje:

A kérdések között olvastam nem egyszer, hogy védekezés mellett lettek terhesek.

Az 5-ost leszámítva mindenki csak poenkodik, mintha ez olyan ritkasag lenne.

2022. júl. 18. 18:11
 8/22 anonim ***** válasza:
93%
Naptármódszer.
2022. júl. 18. 18:13
 9/22 anonim ***** válasza:
96%

Amit itt olvasol, hogy védekezés mellett, az csak itt tűnik gyakorinak, pedig nem az és leginkább a tapasztalatlanokkal fordul elő, mert nem használják megfelelően a védekezést.

Egyébként előttem jött a legjobb megoldás, naptármódszer. Nem szexeltek abban a bizonyos 7-10 napban. Akkor a legnagyobb esélyt kilövitek és lehet meglepetés terén véletlen hamarabb vagy később ovud amivel meg sikerrel jártok. Mondjuk nagyon pontos ciklus mellett azért nehezebben lesz így meglepi baba.

2022. júl. 18. 18:21
 10/22 anonim ***** válasza:
95%
Mert ez valóban ritkaság. Ezen az oldalon csak azért írják, hogy ne kapják a savazást.. De ők sem védekeztek.
2022. júl. 18. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!