Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan akinek leesett a...

Volt olyan akinek leesett a hoje de a mellfajdalma megmaradt es meg is volt baba?

Figyelt kérdés
2022. júl. 15. 09:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Meg mutatod a görbéd?
2022. júl. 15. 09:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha mensi elött 1-2 nappal esik le a hő 2 vagy több tizedet akkor az nem terhesség.
2022. júl. 15. 09:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt de a kerdest olvassatok mar el ujra :)
2022. júl. 15. 09:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt hogy leesett a hőm és baba volt mármint kémiai most ebbe hónapba újra próbálkozunk azért kértem a hogorbed 1es voltam
2022. júl. 15. 10:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért pontosíthattál volna...mert nekem esett le a hőm és terhes voltam, de pl nem mensi előtti napokban, hanem kb ovu és mensi között félúton. Mert nem mindegy mikor és mennyit esik le. Mellfájdalom meg pl hő állapotától független. Nekem mensi megjön és akkor múlik el. Terhesen meg mensi előtt nem is fájt, kimaradt mensi után meg csak másfél hétig fájt utána szülésig semmi baja nem volt.

Szóval hol jársz a ciklusban?

2022. júl. 15. 11:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A mellfájdalomra nem bíznék, az PMS tünet is.
2022. júl. 15. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!