36,8-ról ma reggelre leesett a hőm 36,4-re akkor már tuti megjön?
Figyelt kérdés
Reggel ébredés után mérem szájban digitálissal. 15.dpon vagyok, holnap akartam tesztet csinálni, de lehet így már nem kell. Van már egy kisfiam vele ilyenkor már 37 volt 15.dpon és halványabb de egyértelműen pozitív volt a 25-ös xepil teszt. Ezaz első hónap, hogy próbálkozunk megint.#Teherbeesés, hőmérőzés,
2022. jan. 27. 09:10
2/8 anonim válasza:
Barátnőm hője is leesett (nem tudom mennyirol mennyire csak irta) aztán hopp másnap reggsl pozitív teszt.
3/8 A kérdező kommentje:
Most csináltam megint egy tesztet de teljesen negatív, csak jönne már meg akkor olyan rossz így. Lehet most hosszabb a luteálisom nem tudom.
2022. jan. 27. 12:47
4/8 anonim válasza:
nekem mindig azt követő nap jött meg, amikor leesett a hőm. tehát ha ma esett volna le, holnap jönne meg.
5/8 A kérdező kommentje:
Ma se jött meg de reggel nem volt időm hőmérőzni. Hétfőn csinálok megint tesztet ha addig se jön meg
2022. jan. 28. 17:37
6/8 A kérdező kommentje:
Ma vagyok 16.dpon. Ilyen még sosem volt legkésőbb 15.napra megjön. Ha nem terhesség akkor nem tudom mi kavarhatott be. Január 13-àn voltam uhn akkor már csak sárgatest volt úgyhogy már lehet több is mint 16.dpo
2022. jan. 28. 17:39
7/8 anonim válasza:
Covid vagy oltás volt mostanában?
8/8 A kérdező kommentje:
Hát lehet hogy most vagyok covidos mert tiszta nátha vagyok. Attól lehet? De megfog jönni csak később? Oltást szeptemberben kaptam a másodikat, harmadikat még nem kértem.
2022. jan. 28. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!