Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a hőm 37 ről leesett...

Ha a hőm 37 ről leesett 36.7-re a 12.dpo-n abból mensi lesz igaz?

Figyelt kérdés
2022. jan. 6. 07:25
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A többi hőt 9 óra alvással mértem, a mait 6-tal. Nemtudom ez mennyire befolyasolja.
2022. jan. 6. 07:30
 2/12 anonim ***** válasza:
Teszt?
2022. jan. 6. 07:32
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretnél tesztelni még. Sok volt a csalódás :( még várható mensi napjától is várnék pár napot, hogy biztosra menjek. Bár félek hogy megfog jönni.
2022. jan. 6. 07:33
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem 1 éve csak kémiai van, de akkor is jobban szeretem tudni, hogy ne is keressem a jeleket.
2022. jan. 6. 07:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát, hétvégére várom a nemvártat. Addig kibírom valahogy. Annyi a tünetem hogy 3 napja nagyon fáj a derekam. A többi a szokásos pms tünet. Régebben énis folyton a jeleket kerestem és mindig voltak és csalódás lett a vége. Ezeket inkább már nem figyelem. :D
2022. jan. 6. 07:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen, mensi lesz. 3 tized esés után az szokott következni.
2022. jan. 6. 08:13
 7/12 anonim ***** válasza:
4. A kémiai is terhesség, csak nagyon korán megszakad. Ha többször előfordult, ki kellene vizsgáltatni, ha még nem tetted.
2022. jan. 6. 08:17
 8/12 anonim ***** válasza:

Így van. A több kémiainak is valami oka van a háttérben, az egyetlen amiért van értelme korábban tesztelni, az az hogy esetleg ez az ok kiderülhessen.

Három tized esés nem jelent semmit. Ennyit nálam is esett, de nem jött meg. A lényeg, hogy az ovu előtt megszokott alaphőre ne essen vissza a testhő.

2022. jan. 6. 09:24
 9/12 A kérdező kommentje:

Hát azért vagyok problémába mert nekem ovu előtt is 36.6-36.7 korul van. Ovu utan meg 36.9-37

Ezért gondolom hogy sikertelen a hónap :(

2022. jan. 6. 09:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát ez nem túl nagy különbség, egy sima rossz alvás is tud ekkora különbséget okozni, így erre nem igen lehet alapozni. De nem értem, hogyha már ebből erre alapozol, akkor miért nem csinálsz meg egy 200 forintos tesztet és lépsz tovább, ahelyett hogy még napokig reményben tartod magad esetleg.
2022. jan. 6. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!