Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most mi lehet valakinek...

Ez most mi lehet valakinek hasonló?

Figyelt kérdés
Reggel pisiléskor kevés vér jött belőlem, de azóta semmi még törlésnél sem. Esedékes lenne a menstruációm. Terhességnél ilyen előfordulhat vagy menstruációt jelent inkább?
2022. júl. 15. 09:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Késik már?van pozi teszted?

Terhességnél nem kéne vérezni!

2022. júl. 15. 09:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazából ciklusom 36. napján tartok, de az elmúlt pár hónapban 36-40 nap között jött meg, nem csináltam tesztet. Azt hittem megjött csak az a furcsa, hogy azóta semmi vér. Sztem most megyek és veszek egy tesztet.
2022. júl. 15. 09:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
délutánra meg fog jönni, legkésőbb holnap.
2022. júl. 15. 09:32
 4/6 anonim ***** válasza:
68%

Hát vagy terhesség vagy mensi.

Nekem is volt hasonló, akkor babában reménykedtem, teszt mégis negatív lett másnap reggelre jött meg... nekem nem szokott ilyen lenni, mindig is egyből rendesen megjött...akkor valamiért csak egy maszat volt azt hittem megjön aztán egy napig semmi és csak utána indult be.

2022. júl. 15. 10:05
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
lehet terhesség, simán. Titpikus tünet, hogy a terhesség elején - abban az időpontban, amikor meg kéne jönnie - ici picit (csak törléskor) vérzel. Amúgy beágyazódás is lehet, az szokott ilyen pici lenni. Reménykedj, ellenben ne éld bele magad, mert lehet az is, hogy délutánra beerősödik a vérzés.
2022. júl. 15. 10:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Megjött nem vagyok terhes.
2022. júl. 15. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!