Nagyon lassan erősödő tesztek! Miért? Volt valakinél hasonló?
Ne idegesítsd magad ilyenen
A teszt etősödés csak az elején mérvadó --- az alig látszódóból lesz-e egyértelmű.
Ezek a tesztek csak a jelenlétet mutatják, a hcg mennyiségét nem.
Tehát jelenthet rosszat és semmit sem az észrevételed.
Én nem tesztelgettem
Nekem az eleg halvany tesztek erosodtek naprol napra egy lehelletnyit...
Nem marad meg a baba :(
Ha erosek/erosebbek a tesztjeit, ne foglalkozz az eroseggel, nem hinnem, h gond van akkor, de biztosat majd a doki mond!
Már rég elmentem volna sztk-ba hogy megnézzenek. Nem minden nap kiírok ide egy kérdést...
És ha méhenkívüli? Akkor vársz vele még el nem kezdesz vérezni és a hasüregedbe elvérzel?
Csinálsz egy tesztet, amikor elmarad a menstruációd. Ha negatív, és nem jön meg továbbra sem, pár nap múlva megismétled. Idővel vagy megjön, vagy pozitív lesz.
Ha van rajta két csík, akármilyen erősségű, de egyértelmű, akkor pozitív. Kérsz időpontot és csendben, a férjeddel kettesben örülsz. Mi olyan nehéz ebben?
Én egyet-egyet csináltam a két lányomnál. Minden rendben volt.
Amikor tesztelgettem napi szinten mintha fizetnének érte, és örülgettem a 12 erősödő tetsznek, elvetéltem. Szóval nem ezen múlik. Felesleges bunkózni, aki megírza hogy ne tesztelgess folyton, igaza volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!