Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem konkretizált kapcsolaton...

Nem konkretizált kapcsolaton belül teherbeesni?! Mit tennétek? Mind a kettő nem véleménye érdekel.

Figyelt kérdés

Bővebben a történet.

Van egy fél, akivel jól elvagytok, satöbbi, viszont nincs kimondva, hogy kapcsolatban vagytok tehát lényegében beszéljünk szexkapcsolatról (nem 3. fél miatt csak ilyen kapcsolat)..

Védekeztek és ennek ellenére mégis becsúszna a gyerek. Megfelelő egzisztenciával rendelkeztek mind a ketten.

Ti mit tennétek?

Nők : megtartanátok? Vagy inkább abortusz? Elmondanátok a másik nemnek és ő nem akarná ugyanúgy megtartanátok?

Férfiak : Akarnátok tudni? Hogyan reagálnátok rá? Abortuszt preferálnátok?

Szülőkkel hogyan közölnétek, hogy egy nem kimondott kapcsolatban terhesek lettetek?

Kérlek normálisan válaszoljatok!

Köszönöm!

28/N

2022. júl. 14. 00:10
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

A történet nem kitalált, de mint írtam elméleti síkon is lehet ilyenekről beszélni.

Ténylegesen benne vagyok egy ilyen kapcsolatban, ténylegesen védekezek és feltételes módban tettem fel egy kérdést. Ez az oldal nem csak arra való, hogy megválaszoljuk a már megtörtént dolgokat, hanem a "ha" dolgokat is. Tégy úgy, ha Neked jól esik! :)

2022. júl. 14. 14:40
 22/24 anonim ***** válasza:
71%

Attól függne, milyen élethelyzetben talál a dolog.

Ha eltekintek attól, hogy nálam a szexkapcsolat életszerűtlen, és teherbe esnék egy kalandból, akkor két opció:

1) Ha huszonéves vagyok, és nem tudok róla, hogy gond lenne a termékenységemmel, akkor valószínűleg nem tartanám meg, mert remélném, lesz még ideálisabb helyzet. Persze a pasinak elmondanám, és ha valami csodamód úgy nézne ki, hogy megpróbálnánk együtt vállalni párként, esetleg meggondolnám. De tartanék tőle, hogy ilyen becsúszott gyerek miatti együttmaradásból nem sülne ki jó. Ritkán van rá pozitív példa.

2) Ha elmúltam 30, van némi egzisztenciám, akkor igen, megtartanám, függetlenül attól, az apával mi a helyzet.

2022. júl. 14. 14:45
 23/24 anonim ***** válasza:
49%
Tévedsz kérdező. Van 100%-os módszer, az ha egyik fél sem lusta vigyázni. Ha mindkét fél védekezik egyidőben, a teherbeesés esélye gyakorlatilag 0.
2022. júl. 14. 15:47
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy a szülőknek hogyan mondanám el? Mivel nem velük tervezem, hogy felneveltetem a létező vagy elméleti gyerekem így azon kívül, hogy örüljenek az unokájuknak nincs más feladatuk.

Én simán el tudnám mondani a szüleimnek őszintén a dolgot. De aki nincs olyan viszonyban velük, úgy is fogalmazhat, hogy friss kapcsolatban sikerült be a gyerek.

A férfinek mindenképpen elmondanám ha megtartom ha nem. Szerintem joga van tudni.

Ja és igen, én megtartanám.

2022. júl. 15. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!