Nem konkretizált kapcsolaton belül teherbeesni?! Mit tennétek? Mind a kettő nem véleménye érdekel.
Bővebben a történet.
Van egy fél, akivel jól elvagytok, satöbbi, viszont nincs kimondva, hogy kapcsolatban vagytok tehát lényegében beszéljünk szexkapcsolatról (nem 3. fél miatt csak ilyen kapcsolat)..
Védekeztek és ennek ellenére mégis becsúszna a gyerek. Megfelelő egzisztenciával rendelkeztek mind a ketten.
Ti mit tennétek?
Nők : megtartanátok? Vagy inkább abortusz? Elmondanátok a másik nemnek és ő nem akarná ugyanúgy megtartanátok?
Férfiak : Akarnátok tudni? Hogyan reagálnátok rá? Abortuszt preferálnátok?
Szülőkkel hogyan közölnétek, hogy egy nem kimondott kapcsolatban terhesek lettetek?
Kérlek normálisan válaszoljatok!
Köszönöm!
28/N
Nő vagyok, van gyerekem, de egy ilyen kapcsolatban fogant gyereket nem tartanék meg.
Nekem fontos, hogy biztosan legyen mellettem egy társ, aki nem csak hétvégi apuka.
Nem vagyok konzervatív, de nekem fontos volt, hogy előbb kiéljem magam a férjemmel kettesben és amikor már sziklaszilárd volt a házasságunk,akkor vállaljunk gyereket.
Az én környezetemben nincs jó példa a becsúszott gyerekes kapcsolatokra, máshol meg van.
Pro és kontra igen, mert ez nem kiszámítható. Volt, ahol megbeszélt gyerek után ment tönkre a dolog, volt ahol becsúszott gyerek után lett jó a kapcsolat.
De persze egy biztosban szülésnél is megeshet az, hogy az apuka csak hétvégi lesz. Szóval igazából mindenre van lehetőség, válasz, satöbbi.
Mindenesetre én valószínű, hogy megtartanám, egzisztenciális illetve emocionális háttér megvan.
Habár nem tudom mit reagálna a másik fél, hogy eléállnék és kész tények elé állítanám.
Én is az vagyok amúgy, aki házasságon belül született, aztán mégis apa nélkül nőttem fel.
Elég egyértelmű, hogy egy így becsúszott terhet semmiképp nem tartanék meg ( bár én amúgy sem, tartanék meg soha semmilyen terhességet). Mindenképp Abortuszra mennék.
A pasinak szólnék, hogy mivel ő is benne volt abban, hogy ez így alakult, az lenne a minimum, hogy legalább anyagilag hozzájárulhatna a problêma megoldásához. Ha erre nem hajlandó, azt szimplán csak szánalmasnak tartom és még smucig is, de persze attól még elvetetném az embriót. Max egyedül fizetném.
A szüleimnek ehhez természetesen semmi köze nincs, nem számolnék be róla. Minek? Teljesen felesleges hisz nem hordom ki a terhességet és nem szülöm meg.
De mindenek előtt én nem megyek bele ilyen ürítőedény szerepbe, és még ha bele is mennék, úgy gondoskodnék a védekezésről, hogy az 100%- os legyen. A pasi húzzon gumit, én pedig szintén védekeznék. Szóval van annyi eszem, hogy ha szexkapcsolatba kezdenék esetleg, ne csináltassam fel magam egy senkivel aki még csak nem is a párom.
Áruld már el légy szíves, hogy védekeztél, nagyon kíváncsi vagyok. Annyi ilyet olvasni, hogy de hát én védekeztem...
Gondolom, kiszakadt a gumi, igaz? 😉
Különben meg ahogy fogalmazol végig, nyilvánvalóan kitalált történet. "Becsúszna a gyerek" és társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!