Prediktor early halvány rózsaszínű csík kijött időben, alig látható de ott van, elvileg 11 dpo-n vagyok, hihetek neki?
Figyelt kérdés
azért teszteltem idő előtt, mert volt egy megérzésem, hogy valami megváltozott és sose godolkodtam lány neveken, de most mintha derült égből villámcsapásként ért volna egy név2022. júl. 11. 15:57
2/10 A kérdező kommentje:
a kép abszolút nem adja vissza :(
2022. júl. 11. 16:10
5/10 anonim válasza:
Nekem 8dpon volt ilyen majd szépen erősödött
6/10 anonim válasza:
Ezen még a szokásos predictor szellemcsík sincs rajta….
7/10 anonim válasza:
Ez egy teljesen negatív teszt. Elhiszem, hogy élőben látni vélsz valamit, de ami ennyire nem látszik, az bizonyára nincs is, maximum a reagens helyét fedezted fel, vagy remélted halovány csíkocskának. Hómező a teszt.
8/10 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm!
2022. júl. 11. 16:35
9/10 anonim válasza:
Negatív. Ettől függetlenül ha nem jön meg, ismételd.
10/10 anonim válasza:
Nekem ennél látványosabb csík szokott lenni rajta, de baba nem volt még. A predin ha terhesség van és tuti az ovu, akkor 11.dpon egyértelmű a csík rajta akkor is, ha halvány.... igazából, amíg nem késik van remény, de ezt negatívnak vedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!