Az utóbbi időben rengeteg furcsa tünetet tapasztaltam
magamon,olyanokat,amiket eddig még nem. Lehetnek terhesség
tünetei?
Figyelt kérdés
A tünetek a következők: hányinger,étvágytalanság,puffadás,bővebb vizes folyás,fáradékonyság,szinte minden éjszaka furcsa zavaros álmok,gyakori szédülés,alacsony vérnyomás,görcsök,székrekedés,majdnem mindennapos gyomorégés. Eddig sosem volt bajom a vérnyomásommal vagy a gyomorégéssel. 17 napja voltunk együtt a férjemmel védekezés nélkül,pont menstruàcióm utolsó napján és az azt követő napon is. Lehetséges,hogy terhes vagyok,vagy inkább valami más betegség jele lehet az összes tünet így egyszerre? A helyzet az,hogy sok idő,míg kapok időpontot egy alapos orvosi analízisre, a menstruációmig pedig van még 8 nap. Csináltam egy tesztet egy hete kb. de negatív volt. Nem tudom mire gondoljak..
Rendben,tessék,csatlakozzon mindenki a rossz indulatú lekezelők táborához. Csak azt gondoltam,hogy talán vannak itt nálam tapasztaltabbak,akik tudnak valami hasznosat mondani (és köszönöm annak a két embernek,aki ezt normálisan megtette) de látom legtöbben akkora szakértők itt,hogy csak hülye emojikat tudnak írni. Remélem nektek is hasonlóképpen válaszolnak majd egy számotokra fontos kérdésben,amiben még nincs sok tapasztalatotok. További szép napot
2022. júl. 11. 14:50
12/17 anonim válasza:
Várd meg a nemvárt napját és tesztelj !
2022. júl. 11. 15:15
13/17 anonim válasza:
Nem kell megsértődni. 17 napja törtent aktusból fogant terhességet akármilyen teszt kimutat a nap akármelyik pillanatában. Teljesen irrelevans, hogy kinek milyen tünete volt. Tesztelj es kesz.
2022. júl. 11. 16:01
14/17 A kérdező kommentje:
Nem sértődtem meg egyáltalán,csak nem értem,hogy egyeseknek miért kell lekezelően írni egy teljesen rendben lévő kérdésre és olyanokat írni,hogy hányas voltam biológiából,meg hány éves vagyok,mikor szerintem elég részletesen leírtam,hogy mi mikor és miért történt,ahoz hogy meg lehessen érteni a kérdésem :))
2022. júl. 11. 16:10
15/17 anonim válasza:
Ha kizárólag abból (azokból) az Aktus(ok)ból lehetnél terhes, mert azóta nem voltatok együtt, akkor 17 nappal utána már kimutatná bármelyik teszt, bárhol is tartasz a ciklusodban.
Kicsi az esélye, de ha sikeres volt, ennyi idővel mutatná a teszt is.
ha meg volt több együttlét, teljesen fölösleges tesztelni, ráérsz, mikor elmarad a vérzés, de ha csak a 17 nappal ezelőtt eseményben reménykedsz, akkor akár tesztelhetsz is, mert ha sikerült, már kell lennie hcg-nek, ha meg nincsen és negatív a teszt, továbbá együtt sem voltatok azóta, akkor később sem lesz pozitív valószínűleg.
2022. júl. 11. 16:33
16/17 A kérdező kommentje:
Voltunk együtt azóta is,de az a két alkalom volt amikor nem védekeztünk. Megvárom szerintem,hogy megjön-e vagy sem,mégha idegtépő is, akkor tud a teszt is biztosabbat mutatni. Köszönöm mindenkinek,aki normális választ írt! 😊
2022. júl. 11. 16:45
17/17 anonim válasza:
Kedves kérdező én megértem a kérdéseidet.
Én sem hittem e,hogy valaki lehet úgy lehet terhes hogy közben megjött neki amíg a testvérem így nem járt.
Illetve abban is megértelek hogy minden apró dologba kapaszkodni próbál az ember. Én is így vagyok vele, de sajnos nekünk nem jött meg össze.
Remélem hamarosan pozitívat tesztelt, amennyiben azt szeretnél!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!