Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok valóban?

Terhes vagyok valóban?

Figyelt kérdés

3 gyors tesztet már megcsináltam, mind3 pozitív lett.

Ha valós is, előváladéktól jött össze, amit csak azért nem értek mert már 5 éve így csináljuk. (Tudom ez nem védekezés, de valakinek ennyi elég, valakinek nem)

24. Napra szoktam menstruálni az első naptól számítva. Nagyon maximum 27. De az már ritka.

Most pedig egy nagy kérdőjel van bennem, hogy tényleg terhes vagyok? Vagy valami más bajom van? Mutathat egyáltalán más miatt pozitív eredményt? Ami a legrosszabb hogy 26.-ára kaptam időpontot ugye 24.e után lehet megállapítani, az pedig erős 2 hét. Ami nagyon sok, főleg ilyenkor, amikor izgul az ember.

2022. júl. 11. 12:30
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

A masodikhoz, es.eu

Az elsőhöz csak annyit hogy es.

2022. júl. 11. 13:52
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem lehet tévedés, bizony terhes vagy. Sok sikert, remelém mindkettőtök számára megfelelő döntést hoztok. És itt lesz a példa tiniknek, hogy a megszakítás nem megfelelő védekezés.
2022. júl. 11. 13:54
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez tagadhatatlanul pozitív.
2022. júl. 11. 14:12
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért írtam, menj hamarabb orvoshoz, mint 24-e, mert azt írtad, nehezen bírsz ki 2 hetet addig. Ha kibírod, akkor ok.
2022. júl. 11. 14:20
 35/42 anonim ***** válasza:
85%
15 évesen megszakítással védekezni…. Csak gratulálni tudok. Örülj neki, hogy nem előbb lettél terhes.
2022. júl. 11. 15:51
 36/42 A kérdező kommentje:

2 évig fogamzásgátlót szedtem. Utána gumival, idővel pedig elmaradt. Szóval nem mondanám, hogy azóta. Fals infót írtam, csak ez elfelejtődött idő közben. De mindegy. Csak az a bosszantó, hogy a segítő kommentek mellett ott vannak azok a kommentek, amik még az emberbe rúgnak, csakazértis oda kell dörgölni. Nem kell leírnod én is tudom, hogy hülyék voltunk, de nem tudok változtatni rajta ez van.

Igen, azért is hálás vagyok, hogy nem előbb történt ez meg. De ha így alakult akkor azért is hálás vagyok, hogy egy életet hordok majd a szívem alatt. Minden erőmmel azon leszek, hogy jó nevelést kapjon, sok szeretettel.

Persze ez még odébb van.

Tudni kell stílusosan kommunikálni, és nem lehordóan, hanem építő jelleggel.

Egyrészt egy építő jelleg jobban esik az embernek, másrészt a lehordó hangnem nemcsak visszataszító, hanem nem is megy át, még akkor sem ha van benne igazság.

Minden esetre köszönöm a segítő kommenteket. Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor majd megírom mi volt a dokinál.

Addig is további szép napot nektek! 🌺

2022. júl. 11. 16:08
 37/42 anonim ***** válasza:
97%
Bocs, de ha egyetlen botlásról lenne szó, még meg is érteném. De ti módszeresen, több éve, full fiatalon b.tok a normális védekezésre, most meg meglepődtök. Apuka tudja már? Mert ilyenkor szokott az jönni, hogy te örülsz, és azt gondolod, hogy a párod is oda lesz az örömtől, hogy “egy kis életet hordasz a szíved alatt”. Aztán jön a csodálkozás, mikor apuka közli, hogy lehet menni kapartatni, mert ő még fiatal és nem akar gyereket.
2022. júl. 11. 16:18
 38/42 A kérdező kommentje:

Még jó hogy ismerem a párom és tudom, hogy biztatok benne.

Képzeld, ő volt az első akivel közöltem. :)

2022. júl. 11. 16:44
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sok boldogságot. Remélem azért tanultok is valamit az esetből.
2022. júl. 11. 17:00
 40/42 anonim ***** válasza:

Tény hogy felelőtlenek voltatok, de ahogy írtad is, ezen változtatni már nem lehet.

Én kíváncsi vagyok rá hogy hogyan alakul az életed, és mi lesz az orvosnál🥰

Első voltam.

2022. júl. 11. 17:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!