Hát mi 12 éve vagyunk együtt. Megszakítással védekezünk. Van 3 gyerekünk, mind 3 tervezett terhesség, emelett soha nem maradtam a megszakítás mellett terhes, pedig 12 év sok idő. Az előző kapcsolatom 2 évig tartott így, ugyan csak nem estém teherbe.
2019. okt. 8. 15:35
4/32 anonim válasza:
Szintén megszakítással védekezünk, sosem lettem terhes, csak amikor akartuk.
2019. okt. 8. 16:02
5/32 anonim válasza:
Én is megszakítás mellett lettem terhes. 28/N
2019. okt. 8. 16:04
6/32 anonim válasza:
6 éves volt a lányunk amikor megszakítás mellett terhes lettem. Tehát nálunk 6 évig működött, azóta óvszert használunk.
2019. okt. 8. 16:58
7/32 anonim válasza:
A szülésem után 9 hónappal. Peteérés napján együtt voltunk, de nem ment el bennem, mégis terhes lettem. A baba nem maradt meg, akkor pont költöztünk, nagyon sok stressz ért, akkor fogytam 10 kg hirtelen, nem csodálom h így történt. Viszont azóta inkább gyógyszert szedek. Előtte évekig megszakítással voltunk és sose volt baj. A szülés után valahogy termékenyebb lettem.
2019. okt. 8. 17:33
8/32 anonim válasza:
12 éve vagyunk együtt, ezalatt kétszer lettem megszakítás mellett terhes.
2019. okt. 8. 18:45
9/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Remélem lesz még :)
Akkor ilyen 30-40% az esély
2019. okt. 8. 18:56
10/32 anonim válasza:
Ne emlegessük már a megszakítást és a védekezést egy mondatban, ugyanis a megszakításnak semmi köze a védekezéshez!! Aki megszakítást alkalmaz az nemes egyszerűséggel nem védekezik, aminek egyértelmű következménye lehet egy terhesség.
A húgom egyébként pont így esett teherbe. 1 évig működött nekik, mondtam hogy ne szórakozzon ezzel, mert még ráfázik.. Úgy is lett, mehetett abortuszra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!