Terhes vagyok valóban?
3 gyors tesztet már megcsináltam, mind3 pozitív lett.
Ha valós is, előváladéktól jött össze, amit csak azért nem értek mert már 5 éve így csináljuk. (Tudom ez nem védekezés, de valakinek ennyi elég, valakinek nem)
24. Napra szoktam menstruálni az első naptól számítva. Nagyon maximum 27. De az már ritka.
Most pedig egy nagy kérdőjel van bennem, hogy tényleg terhes vagyok? Vagy valami más bajom van? Mutathat egyáltalán más miatt pozitív eredményt? Ami a legrosszabb hogy 26.-ára kaptam időpontot ugye 24.e után lehet megállapítani, az pedig erős 2 hét. Ami nagyon sok, főleg ilyenkor, amikor izgul az ember.
A 11-es válaszoló nem is amiatt kérte gondolom a tesztet, mert azt gondolná hogy vak vagy, hanem ha rendszeres gyk olvasó vagy tapasztalhatod te is, hogy rengetegen terhesnek hiszik magukat, holott vagy száradási csíkos vagy a reagens helyét vélik 2 csíknak.
De ha mindkét csík színes, akkor az bizony hcg jelenlétét jelenti a szervezetedben.
Első válaszoló voltam
Szívesen feltölteném a képet, csak nem tudom hogyan kell. A képfeltöltés szót nem engedi.
20, 24 évesek vagyunk. Még jó lett volna a munkával foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!